Снимка: БТА
fallback

Младите пианисти Хасан и Ибрахим Игнатови, които прославиха България с участието си на детската "Евровизия", ще бъдат солисти на Плевенската филхармония, съобщиха от музикалния институт.

Младите инструменталисти са лауреати и на други международни и български конкурси, а концертът с тяхно участие ще премине под диригентството на маестро Иван Филев - дългогодишен диригент на операта в Кайро.

В програмата на събитието са заложени произведения на Бетовен, Шостакович, увертюрата към "Сватбата на Фигаро" на Моцарт и "Унгарски танц" от Брамс.

Концертът ще бъде в големия салон на драматично-кукления театър "Иван Радоев" в Плевен на 25 март от 19.00 ч., а билетите вече са в продажба.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 9 години

Чак пък виртуози... Ако бяха виртуози, досега мениджърите да са протрили прага им за ангажименти, а то жалка работа - баща им пищи за някакви анцузи и занимават цялата държава с това.

11

Анонимен

преди 9 години

Браво на талантливите деца! Успех!

10

Иванова

преди 9 години

Да завиждаш означава, че нямаш никакви качества. Да злобееш по адрес на тези деца - виртуози означава, че не ставаш за нищо! БРАВО, български деца! Имате таланта, имате желанието да се трудите и да печелите награди! Да сте живи и здрави! УСПЕХИ!!!

fallback