Снимка: Bulgaria ON AIR

ABBA Real Tribute Band - група сръбски музиканти днес ще представи песните на ABBA в столицата. В предаването “България сутрин” продуцентът Евгения Стайловска и Атила Бенке, барабанист на групата, разказаха повече за предстоящото шоу. По думите им ABBA е вечна.

“Ние ще покажем супер шоу, нашите момичета са топ 3 в класациите АББА в света. Надявам се, че хората ще получат максимално удоволствие от всички хитове", коментира Стайловска в ефира на Bulgaria ON AIR.

Барабанистът сподели, че музиката непрекъснато се променя, но ABBA е нещо невероятно.

“Младите хора трябва да знаят за ABBA. Трябва да продължи да живее и ще живее завинаги", каза още Бенке.

И Стайловска, и Бенке са на мнение, че в младите трябва да е възпитан добър вкус към музиката.

Предстоящият им концерт в страна ни ще е пети поред. От наблюденията на музиканта много деца танцуват на сцената. “За нашите концерти входът за децата до 12 г. е безплатен", допълни продуцентът.

"Не се притеснявам, защото смятам, че ние трябва да дадем нещо от себе си за младите хора. Знам, че правя нещо красиво. Правим това вече от 2007 г. Винаги чуваш нещо ново, защото музиката е толкова сложна. Винаги има нещо ново, което да чуеш в музиката", посочи барабанистът.

Евгения Стайловска е категорична, че всички изпълнения на групата са напълно легални, а според Бенке момичетата от групата трябва да са на преден план. "В България съществува филиал и ние внасяме своята вноска за всяко изпълнение. Всичко е официално, легално. Всички права са уредени. Това е кавър. За някои песни добавяме балканска нотка заради обичта към Балканите", добави продуцентът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase