12

Анонимен

преди 9 години

Чак пък виртуози... Ако бяха виртуози, досега мениджърите да са протрили прага им за ангажименти, а то жалка работа - баща им пищи за някакви анцузи и занимават цялата държава с това.

11

Анонимен

преди 9 години

Браво на талантливите деца! Успех!

10

Иванова

преди 9 години

Да завиждаш означава, че нямаш никакви качества. Да злобееш по адрес на тези деца - виртуози означава, че не ставаш за нищо! БРАВО, български деца! Имате таланта, имате желанието да се трудите и да печелите награди! Да сте живи и здрави! УСПЕХИ!!!

9

анонимко

преди 9 години

Едва не ги превърнаха в национални герои за второто място на някаква детска евровизия която останалите държави пускат деца просто ей така. Живея в Германия и ми стана направо тъпо като го изръсих това пред всичките колеги за второто място на детската евровизия и то заради свирката която надуха родните медии. Хората тук ме гледаха с чудене повечето даже не знаеха че се провежда и за деца.Като им се радват така да им дадат и на тях по един орден стара планина първи клас, майтапа да е пълен.

8

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 12. Не сме народ, А ***....няма какво повече да добавя, Зависта и злобата са ни в кръвта.

7

НеМо

преди 9 години

До попа с картечницатаА къде са,къде са тези твои големи таланти? Защо не ги покажеш? Или ги пазиш само за твойта попадия защото са ГОЛЕМИ ,а ти си с малък

6

до 9

преди 9 години

Е и? Теб какво те бърка?

5

Анонимен

преди 9 години

Ке се пукне булгаракът от злоба

4

ETИ

преди 9 години

До 1Какъв ти е проблемът!!! Аз съм от Плевен и вече си купих билети и с нетърпение чакам да отида на концерта. В този концерт ще участва и диригента на операта в Кайро. Когато ти или децата ти постигнат това пиши подобни коментари!!

3

гочо

преди 9 години

Браво, на тези прекрасни деца,на тези малки виртуози!

2

Анонимен

преди 9 години

ООО, Варги. Гледам, че вече си напомпил гумите на влака, та си дошъл и тука да ... дефектираш.

1

Анонимен

преди 9 години

Киро Парахода да ги закара на мач на Делиорманец. Да свирят на културната публика, която да им скандира Моооци, Мооци...