Светльо Витков Снимка: архив, Булфото

От няколко дни из интернет пространството все по-усилено циркулира новата култова проява на Светльо Витков от „Хиподил”.

След като писа книги и се кандитатира за президент преди година, а и непрестанно сгрява своите почитатели с непоправимия си, доста циничен хумор, преди броени дни Светльо Витков зарадва феновете си с ново, неочаквано изпълнение.

На концерт малко след Коледа фронтменът на „Хиподил” посвети песен на един от най-коментираните и обсъждани млади изпълнители в България – Криско, който в последните години от появата си на сцената беше деен не само в издаването на парчета, но и в забъркването на скандал след скандал.

Още по темата
Голяма част от родната публика се настроиха сериозно срещу младия рапър, особено след последната му изцепка преди дни – когато стана ясно, че е отказал да пее на благотворителен концерт и си е тръгнал.

Недоволството към поведението на младия рапър отекна в интернет пространството и парчето на Светльо Витков „Ода за Криско” се появи именно навреме, за да яхне тази вълна.

Както в доста от продукциите му, и в това нецензурните текстове и сериозни обиди не липсват, но изглежда според публиката в случая Криско е успял да заслужи всичките неприятни епитети, които са му лепнати.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase