35

Хари

преди 9 години

До ЕлиОтнесе хейта, Ели.. :)

34

Ники

преди 11 години

Хайде разкарайте тия простотии! Искам да слушам песните на Криско,а не да чета вашите писания.Гладни драскачи!

33

Ели

преди 11 години

Засрамете се! То бива злоба,бива,ама прекалявате! Аз харесвам песните на Криско.Позитивни са,зареждат ме с хубави емоции и се разтоварвам.Нали затова е музиката? Омръзнало ми е от "сълзи,мъка и несбъднати мечти".Sorry за Светльо,но много се изложи...Животът е кратък,забавлявайте се.:)

32

Шитко

преди 11 години

Светльо е нашето, българско подсъзнание. Хората тайно го харесват, защото е искрен и е българин. Габровското *** пропагандира културата на една робска, нисша раса. Жалък мишок с неправославна физиономия, рожба на протурска телевизия! Пожелавам му още много, много почивни дни !

31

Анонимен

преди 11 години

Ива: Напротив,много е талантлив и много харесван! Доказват го тълпите от хора на концертите му.---Мъка ми е за вас, слушателите на БГ изпълнители от този тип, също като за чалга-съсловието и тълпите от "фьенуви" на техните концерти :-))) Ако бяхте мерител за нивото на нацията ни отдавна да са ни оградили с бетонна стена и никой да не иска да ни приеме навън...

30

Мартин Марто

преди 11 години

Абе къв е тоя Дриско бе, стига измислени звезди, някакъв *** се взел насериозно. Хипхоп ХахаХАхаАхах - фешън *** далчета. Браво на Светльо, поне ги нарежда крисковците дрисковци.

29

Анонимен

преди 11 години

Светльо ме кефи! Никога не изневерява на себе си. А тоя Дриско въобще няма да го коментирам.

28

Ф

преди 11 години

До Ивахахах май не Светльо е некадърен а ти мила моя

27

Бай Ганьо

преди 11 години

Кой бе тоя Дриско?

26

nikolov.adrian

преди 11 години

Назад сте Dnes :) Песента за Криско Светльо пя още през октомври в Маската, и още тогава беше голям кеф :)

25

Анонимен

преди 11 години

Кой рапър?

24

до #23 - Ива

преди 11 години

Нема начин просто пед***лче да ми е идол, ама никакъв начин няма!

23

Анонимен

преди 11 години

Светльо и Легендите в последния албум имат две супер парчета: "Anything" и "Усмихнат"

22

Ива

преди 11 години

Напротив,много е талантлив и много харесван! Доказват го тълпите от хора на концертите му. Освен това не съм го чула да оплюва публично колегите си,както въпросния Светльо.Това е грозно,признак на творческо безсилие/ т.е. няма свое вдъхновение/ и избиване на комплекси. Всяко поколение си има своите идоли. Криско е един от тях.Приемето го с достойнство,а не със злоба,за да не станете за смях на стари години!

21

Анонимен

преди 11 години

Светльо създаде партия. Има алтернатива на ченгетата. оглеждайте се на изборите

20

до Ива

преди 11 години

Иве всички сме застаряващи, а Криско може да е млад, но не е талантлив и харесван :) Общо взето няма рапър, който да е с акъла си :) Що се отнася до Светльо той си прави това което винаги е правил :)

19

Борис

преди 11 години

Дори за една песен на тоя Светльо не мога да се сетя. Когато стане известен с хубави песни,а не с гнусни изцепки и мърлява визия,тогава да си отваря устата. Лелееее,че миришее...

18

Ива

преди 11 години

Светльо е застаряващ пияница,*** и некадърник.Слушала съм го на живо.Хората го освиркаха,а той дори не разбра какво става-толкова беше пиян!!! Просто завижда на младите,талантливи и харесвани изпълнители. Да се скрие някъде,***!

17

Витков-Президент

преди 11 години

Светльо - велик си ! Възпятото ла.но, мисля , че в текста на песента е казано всичко .... Витков , стягай се да обереш протестния вот !!!

16

Анонимен

преди 11 години

Както винаги Светльо кърти