Vivacom ще зарадва всички меломани със супер преживявания и атрактивни награди по време на музикалните концерти в Пловдив - Coca Cola The Voice Happy Energy Tour и фестивала Francofolies. Посетителите ще чуят на живо хитовете на световно известните Ищар и Rudimental, както и на българските поп звезди като DARA, Криско, Михаела Маринова и много други. За да бъде изживяването още по-вълнуващо, феновете могат да се забавляват в специалния EON кът на Vivacom и да спечелят супер награди.

На 20 юни „градът под тепетата“ ще бъде втора спирка от най-мащабното турне у нас Coca Cola The Voice Happy Energy Tour, което ще започне от 18:00 ч. на площад „Централен“, като фестивалната зона ще „отвори врати“ още в 16:00 часа. Ден по-късно, на 21 юни, започва фестивалът за франкофонска музика Francofolies, който ще продължи до 22 юни с два страхотни концерта на Гребна база Пловдив в двете най-дълги летни вечери.

По време на трите дни, изпълнени с много музика и забавление, посетителите ще имат възможността да тестват филмовите си знания с интерактивната игра EON Film Challenge и да спечелят страхотни награди на място. А всеки, който желае да опита късмета си, може да се включи в томбола за голямата награда – един от четири преносими проектора Samsung The Freestyle 2nd Gen.

В допълнение към специалния EON кът, на разположение на посетителите ще бъдат три уникални съоръжения – EON кули, на които феновете ще могат да зареждат своите смартфони, за да уловят най-специалните моменти от всеки концерт.

Най-мащабното турне у нас Coca Cola The Voice Happy Energy Tour ще зарадва стотици хиляди почитатели на българската поп музика с музикални изпълнения на най-големите родни звезди – Криско, DARA, Torino & Pashata, Михаела Маринова, Dara Ekimova и Боро Първи. За пръв път на бляскавата лятна сцена ще се качи талантливата Mila Robert. DJ Mascota & McP ще се погрижат за отличното настроение преди всеки от зрелищните концерти, а движенията на Remi Toin ще нажежат обстановката и ще поставят мощно начало на събитието.

На огромната сцена на Francofolies публиката ще чуе едни от най-популярните имена в съвременната световна музика – Ищар и Rudimental. Най-големият фестивал за франкофонска музика се провежда за седми път в България, като Пловдив ще бъде домакин за втори път. И двете вечери на Francofolies обещават много танци, изключителна атмосфера и незабравими изпълнения.