Снимка: BG Sound Stage
fallback

Кралицата на фадото Мариза очаква първото си дете.

Това се случва по време, когато голямата португалска звезда представя на световно турне новия си диск „Традиционно фадо”.

Тя съобщи тази новина „със сърце, пълно с любов”, и помоли за разбиране за късното информиране, наложено от поверителността на момента.

По тази причина се променя датата на нейния концерт у нас. Тя трябваше да пее на 31 март в зала 1 на НДК, но по лекарски указания Мариза не трябва да пътува на дълги разстояния по това време.

Новата дата за концерта е 11 април в зала едно на НДК от 19,30 часа, съобщават от БГ Саунд Стейдж – организатори на концерта.

Oще по темата
8 мар 2011 12:33
0

Новият член на „екипажа” се очаква да дебютира в началото на септември, а Мариза моли своите почитатели за разбиране и им благодари за тяхното присъствие в пълните зали, заради което тя продължава да пее.

Още музикални новини – в Mp3.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 13 години

Marisa Reis Nunes световноизвестна португалска певица-наричана сензация в света на музиката.Родена е на 16.12 1973 в Мозамбик. Баща и португалец майка и-цветнокожа На 3-годишна възраст се мести с родителите си в Лисабон. Носителка е на 3 награди BBC Awards за "Най-добър европейски артист", както и на две номинации за Latin Grammy Awards

15

Анонимен

преди 13 години

На 11 април ще дойде от Швейцария - полетът е по-кратък отколкото от Лисабон. Това е !

14

Пожарникар

преди 13 години

Да са живи и здрави тя и бебето и'. Ама само не разбрах - на 30.03 не може да пътува- след 11 дни може?!

fallback