Поли Генова ще пее "На инат" в Дюселдорф. Снимка: Булфото
fallback

Поли Генова ще представя България на конкурса „Евровизия” в Германия. Нейната песен „На инат” спечели вота и на зрителите, и на журито в българското издание на конкурса.

Генова е и съавтор на текста, музиката и аранжимента на парчето, което тя ще изпълни в Дюселдорф през май.  

Младата певица спечели в конкуренция с групите "032", D2, "Уикеда", "Петте сезона", "Jerihon", Stanny Brown feat. N.A.S.O, както и изпълнителите Боян Михайлов, Лазар Кисьов, Владо Димов, Цветелина Чендова, Ruth, Милена Славова, Mona, Симона Сиванио и "СПРИНТ", Емили Валенти, Елмира Костова и Пламена Петрова.

Поли участва в надпреварата за българска песен на Евровизия и през 2009 година. Тогава песента й „One Lifetime is not Enough” се класира на второ място.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

135

Гичко

преди 13 години

На мен най-много ми хареса песента на Милена ! Освен това има неподражаемо привлекателен глас.Жалко, че не се класира.Милена, не се отказвай !! Догодина, хептен няма да има кой да те конкурира !!!

134

Анонимен

преди 13 години

bravo,sled provala na pederasite 2 godini ,vreme e da ni predstavi nqkoi Normalen

133

beroec

преди 13 години

"Евровизия" е нагласен винаги , преди да е започнал още , имам предвид европейския финал , за нас остават страстите на местно ниво, никой не го интересува качеството на песента, ако ще и Калас да пее там , важно е кой ще плати СМС-ите на "победителя".А още по-важно е да имаш "хъшове" в цяла Европа , за да гласуват за теб- вижте колко гласове печели Турция - почти в 2/3 от Европа

fallback