135

Гичко

преди 13 години

На мен най-много ми хареса песента на Милена ! Освен това има неподражаемо привлекателен глас.Жалко, че не се класира.Милена, не се отказвай !! Догодина, хептен няма да има кой да те конкурира !!!

134

Анонимен

преди 13 години

bravo,sled provala na pederasite 2 godini ,vreme e da ni predstavi nqkoi Normalen

133

beroec

преди 13 години

"Евровизия" е нагласен винаги , преди да е започнал още , имам предвид европейския финал , за нас остават страстите на местно ниво, никой не го интересува качеството на песента, ако ще и Калас да пее там , важно е кой ще плати СМС-ите на "победителя".А още по-важно е да имаш "хъшове" в цяла Европа , за да гласуват за теб- вижте колко гласове печели Турция - почти в 2/3 от Европа

132

IVo

преди 13 години

141 коментра , само злоба ,само омраза , само негативи. Спечелила е вече на 23.05 ще видим как ще се справи. До тогава нека я подкрепим. А на всички плюещи искам да задам въпроса : ВИЕ ПУснахте ли смс за песента която ви хареса? НЕ . ТОгава нямате право да плюете че е спечелила. Така е и на изборите не ходите да гласувате и после плюете.

131

до 136

преди 13 години

как така хем конкурса е уреден, хем момичето се бори ... нящо не разбирам ?!?!?!

130

Анонимен

преди 13 години

Песента е отвратителна, иначе тя може да пее, но само до там! Просто това е най-лошото изпълънение след това на Краси Аврамов, ако не и по-лошо! Песента е отвратителна, сякаш току-що е излязла от битов семеен скандал в люлин и се е телепортирала на сцената...

129

маус

преди 13 години

И Господ да дойде да Ви пее пак ще сте злобни! Какво искате, като талантите гледат да се изнесат, колкото се може по-рано от България?!? А това сладко момиче заслужава да отиде, защото се бори с връзкари и протежета! Най-голямата идиощина е да плюете сънародник, който отива навън да представя България!ПРОСТИ ***! АМА ВИЖ ПРЕСЛАВЧЕТО АКО БЕШЕ ААА....

128

:)

преди 13 години

Аз лично съм много доволна от избора ни тази година !Гледам Евровизия още преди България да участва в нея и смятам че тази песен ще се хареса...Стига сте злобеели , гърците дори слаба песен да пратят си я подкрепят хората..А ние дори когато пратихме "Вода" я уценихме след като стигна до 5то място...Последен върпос ако Поли стигне до финала тогава ли чак ще я оцените ?

127

гага

преди 13 години

ЗА НЕДОВОЛНИТЕ - Що не излезете да попеете вие малко а??? Всички таланти си хващат багажа още със завършването на академията! Нямате право да злобеете, каквото и да е нивото на тази песен, по-добро е от Миро и оня ревящ трихогангстер Красимир Аврамов! Поли поне остана в България. Може и да е уреден конкурса, но поне момичето се бори!

126

vladi

преди 13 години

Много хубава и ритмична песен !!!Браво пожелавам им успех

125

rosi

преди 13 години

Много хубаво, радвам се че е даден шанс и възможност да се докаже един млад и талантлив човек!

124

Анонимен

преди 13 години

На мен ми харесаха най- много "Jerihon" и съжалявам ,че не спечелиха.

123

Чужденец

преди 13 години

Българина живее от Евровизия до Евровизия. Този конкурс е един от любимите поводи на примитивния български народ да разпръсква пословичната си злоба и завист и да се обижда помежду си.

122

до язето - 127

преди 13 години

И какво й беше страхотното на песента на Миро? Какво й беше доброто изпълнение? Само с виене не се получава и цяла Европа го видя, заслужено - не гласуваха за нас....а на Поли какво й е специалното ли? Поне има гласище да покаже...Или пък на Аврамов? Вълците и койотите са в гората, а не да ги показват по телевизията....мяу-мяуТогава ако се беше явила Поли с тогавашната песен щяхме поне до финал да стигнем

121

.....

преди 13 години

тази да не я наричам каква, успя да додрапа до Евровизията, 3 пъти се бута и през трупове, за да стигне. То и песента и е с показателно име, само че е много слаба. Не струва, както не струва и изпълнителката й, показа се каква е като бълваше змии и гущери срещу Аврамов преди 2 години, а тогава тя пя копирана песен на 100%. Плюс това песента на Аврамов си беше най-добра от изпетите.Снощи имаше може би само 2 хубави песни - на шведа и на Мона.

120

Анонимен

преди 13 години

миналогодишната й песен беше по-хубава. Тази малко безлична ми се струва...

119

qze

преди 13 години

Vijte, oshte ot edno vreme Poli e uredeno dete v `bon-bon` 6toto mama i tate sa nqkakvi v bnt i tiq sredi. Tq ima govoren defekt i izobshto ne e osobeno-talantliva. Tova che peesh vqrno ne znachi che ima neshto specialno v teb. A i veche e unizitelno da uchastvame na Evroviziq, minalata godina (dori da ne haresvate Miro) toi se qvi sus strahotna pesen, vsichko na shest i se podigraha s nas. No neka otide momicheto da se pochuvstva vutreshno udovletvorena za smetka na nas....

118

lina

преди 13 години

harecvam poli i i jelaa ucpeh

117

Анонимен

преди 13 години

Не знам как е било преди години, но в момента Евровизия е !@#$ в световен и в национален мащаб. Чудя се само, при толкова орязани бюджети, кой финансира тоя фарс? Измислените песни за конкур, са далеч и от културата и от публиката.

116

Комар

преди 13 години

Успех на Поли и България! Дано само този "На инат" да не е бил начинът, по който преди избраха Краси, а днес Поли за N1. Защото като не може да се гласува по стац. телефон, няма часовник колко време остава за гласуване и най-глупавото: не дават дори с колко процента или гласове печели, какво ли да си помислим, освен че става дума за някакви компенсаторки.:( Ако все пак има някакво значение бях за Лазар. Свежар изглежда и дано ако утре спечели конкурса да е с по-добра песен, а не "по компенсация"