Снимка: Getty Images/ Guliver
fallback

Въпреки приликата в жестовете, музиката и пеенето на Джъстин Бийбър с ментора му – Usher, се оказа, че невръстната канадска суперзвезда иска имиджова промяна.

Тийн идолът наскоро обяви, че иска да стане следващият Джъстин Тимбърлейк и за целта ползва услугите на композитора Шон Гарет, който трябва да промени звученето на песните му.

Гарет е написал песни за Тимбърлейк, Usher, Сиара и Бритни Спиърс.

16-годишният Бийбър се вдъхновява от Тимбърлейк и в момента работи заедно с Гарет над продължение на хитовия си албум My World 2.0.

Изпълнителят иска звученето и изпълненията му да са като на по-възрастния му адаш.

"Феновете на Бийбър ще пораснат заедно с него", заяви Шон Гарет пред сп. "Билборд". 

"Стремим се всички фенове, които са го подкрепяли досега, да продължат да го правят и в бъдеще, но искаме също да разширим техния кръг и да привлечем 22-23-годишни почитатели на музиката му", пояснява той.

Oще по темата

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

VILI

преди 13 години

AZ SAM SAGLASNA S fsb VSICHKI GO PLUQT OSVEN FENOVITE MU AZ BIH DALA VSICHKO KOETO IMAM SAMO ZA DA GO VIDQ A VIQ GO PODIGRAVATQ SMOTANA GABOTA

14

fsb

преди 13 години

голям сладур е, а вие стига сте плюли бе хейтъри, момчето не ви е виновно за проблемите в живота

13

...

преди 13 години

Никой не чете кво пишем тука. Лапето циври еднодневни песнички, *** мазните пачки и си урежда живота, ние звисиливата *** само плюем и плюем. Бачкаме за по 500 лв, бием жените си и не сме направили 1 фабрика за втомобили, а кирливите румънци си пращят дачиите и вървят нагоре. А ние само остроумничим в посредсвени новинарски сайтове, където заглавията на новините са като споделени от пиянски купон.

fallback