Снимка: Pexels

Жителка на Тайланд организира кампания в социалните мрежи за намиране на любовница на съпруга си, съобщи Daily Star.

44-годишната Патима публикува в TikTok оферта за любовницата. Към кандидатките обаче бяха поставени множество изисквания – те трябваше да са на възраст не по-малко от 30 и не по-възрастни от 35 години, да имат завършено висше образование или висше образование и да имат медицинско свидетелство срещу СПИН.

В замяна на любовницата беше обещана месечна заплата от 15 000 бата ($ 4123), безплатно настаняване и храна.

"Двама служители ще бъдат наети да помагат с документите в офиса, друг ще трябва да се грижи за мен, съпруга ми и детето ми", отбеляза Патима и обеща, че ще се отнася добре с любовницата на съпруга си, но тя ще трябва да й помага в домакинската работа.

"Давам възможност на съпруга си да избере с кого иска да спи или да бъде. Няма да има график, той ще може да избира сам", каза тя.

Публикацията събра над 56 000 харесвания и 2000 коментара. В резултат на това двойката намери 33-годишна жена, която се присъедини към семейството като любовница.

По-късно обаче Патима каза, че жената не е оправдала очакванията на съпруга й. Въпреки че първоначално тя обяви набирането на трима кандидати, след това позицията беше закрита и офертата не бе възобновена, съобщава БГНЕС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase