11

Идеалист

преди 1 година

Хвала на такъви съпруги!

10

ХФ

преди 1 година

Интересно ще ми е мнението на псевдо героя Ален Симеонов

9

Сандо

преди 1 година

никога няма да забравя моят приятел Жоро как излезе плачейк - момче е! момче е! ... и от тогава дори не говорим повече за Тайланд

8

Антрополог

преди 1 година

В региона навремето (преди да дойдат колонизаторите и да се възползват грубо и несъвестно с традицията) е имало обичай според, който в очите на мъжа най-ценена и желана за съпруга мома е била тази която е спала с най- много мъже преди брака.

7

Анонимен

преди 1 година

Любовницата е временна, съпруга и ще е.е докато може- докато смъртта ги раздели.

6

Петко

преди 1 година

Дай боже повече жени като тази тайландка. Аз претенции за висше няма да имам. Горната граница е малко висока, може да я сложим до 29, а долната да я смъкнем на 18.

5

Препатил

преди 1 година

Срам ,не срам,ще ви призная нещо. Аз за Тайланд и тайландки не искам да чувам повече. На втората вечер, гледам една красавица стои на бара. Час и половина по-късно, като ме подгони с тридесет санта паламapka , едва успях да избягам . Питбул ме е гонил,не ме е било толкова страх.

4

Анонимен

преди 1 година

Полигамията е перфектна. Напоследък много давам жена си на разни в тиндър щото тя е все разгонена, а аз съм на 32 и вече не ми се занимава да си губя енергията с пуберски филми. 15 годин трудов стаж ми стигат. Гледам и Тайландката е набарала същата схема, само дето моята е готинячка и я перат за безплатно. Хахаха. Е са я пратих на море уикенда при някв гларус в Созопол, хем да си починем един от друг, хем да не ме кара да пилея кеш по хотели и заведения. Приятел в нужда се познава!

3

SS

преди 1 година

Това заглавие сега ще го покажа на жена ми ( азиатката) !

2

Анонимен

преди 1 година

Я плескам чужди съпруги за без кинтаж, единственото изискване е да ми я доведете на вратата и да ми носите вечеря.

1

Евала

преди 1 година

Е това е жена.