Коя ли ще е следващата? Снимка: Getty Images/Guliver Photos
fallback

Въпреки сериозната си възраст от 85-години Хю Хефнър не спира да добавя палави блондинки към колекцията си от завоевания. Медийният магнат бе на прага да се задоми за Кристъл Харис, но девойката в последния момент взе, че се разколеба и отказа церемонията.

Великодушният милионер не само че й позволи да застане на корицата на Playboy, ами й остави и едно Бентли и годежен пръстен.

За да се утеши, Хю прибегна до услугите на потенциалната шаферка Анна Берглунд, за която казваше: „Анна е една на милион". Новата блондинка очевидно не е достатъчна на свръхактивния дядо и той официално е представил следващата – плеймейтката Шера Бешар.

Oще по темата
Новината за техния романс отново е разконспирирана, благодарение на Туитър. Там фен запитал Хю: „Шера новото ти гадже или плеймейтка е?". Хефнър веднага отговорил изчерпателно: „Шера стана момиче на Плейбой през ноември 2011 и освен това е и новото ми гадже".

Шера не пропуснала да се похвали със своето завоевание и тя пуснала в социалната мрежа съобщение: „Истина е...Шера Бехард наистина обича Хю Хефнър!!! Светът вече в в хармония".

27-годишният канадски модел също така добавила: „Не губиш време, когато си на 85г. и си толкова прекрасен!"
 

Още новини за звезди

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

37

фен

преди 12 години

Не плюйте по Хефнър ! Човека е създател на цяла империя за милиони от мечтата на всеки мъж - Пари и Жени !!! Това не е сега като е на 85, целия му живот е м инал така ! А жените му наистина го уважават, той не е дребна душица истински мъж е, не завиждайте ! Прочетете малко за живота му ....

36

Анонимен

преди 12 години

Тоя вече е в гроба.А виртуалният му образ се хвали наляво и надясно с несъществуващи завоевания.Щяло да има сватба - глупости.Я се виж в огледалото бе, дъртак.***."Плейбой".

35

ххх

преди 12 години

Кефи се от всякъде,то се вижда.Тия всички историйки са добре обмислени и аранжирани ПР акций които дават много пари ,а те са нужни за този стандарт на живот. Мацките също печелят и то доста,именно затова е този голям интерес на млади и красиви момичета към Хю

fallback