37

фен

преди 12 години

Не плюйте по Хефнър ! Човека е създател на цяла империя за милиони от мечтата на всеки мъж - Пари и Жени !!! Това не е сега като е на 85, целия му живот е м инал така ! А жените му наистина го уважават, той не е дребна душица истински мъж е, не завиждайте ! Прочетете малко за живота му ....

36

Анонимен

преди 12 години

Тоя вече е в гроба.А виртуалният му образ се хвали наляво и надясно с несъществуващи завоевания.Щяло да има сватба - глупости.Я се виж в огледалото бе, дъртак.***."Плейбой".

35

ххх

преди 12 години

Кефи се от всякъде,то се вижда.Тия всички историйки са добре обмислени и аранжирани ПР акций които дават много пари ,а те са нужни за този стандарт на живот. Мацките също печелят и то доста,именно затова е този голям интерес на млади и красиви момичета към Хю

34

Гъдю

преди 12 години

Боже, сляз си прибери вересиите.

33

Анонимен

преди 12 години

трябва да мразиш себе си да легнеш с такъв мъж

32

7

преди 12 години

анти-идол

31

Анонимен

преди 12 години

Пожелавам на всеки мъж да бъде толкова успешен любовник и мераклия и в периода на третата възраст!

30

Анонимен

преди 12 години

Лошото е че прави пари на гърба на женската глупост

29

Умен

преди 12 години

Ей заради такива ненаситни дъртаци ние младите 70-годишни пръчове не можем да се вредим! Къде е тръгнал, не вижда ли, че се уригва на Виагра с липов чай!

28

Митко

преди 12 години

Лигавил ги бил,дърт *** бил...не знаете ли,че мерака умира последен?Друг е въпросът за възможностите,но пък има виагра.Тя е доста ефикасна.И на вас ще ви се иска да пробвате,ако стигнете до 85 и ако имате възможност,разбира се...

27

Пенсионер

преди 12 години

Ако Боко дигне пенсийте и аз ще рутя 27-годишни блондинки. Всичко е до пари, не до възраст!

26

онбашията

преди 12 години

евала на дъртака!

25

dedkata

преди 12 години

дедката си е о.к. - продава си стоката за милиони, освен това може и да изкара още некоя годинка /да е жив и здрав/... и си праи супер пи ар. освен това нищо не иска от изгладнелите уруспии. сделките предварително са уговорени - тоя месец бягство на булка, другия "любовен триъгълник", третия друга пушилка... и той добре и *** - звезди.. супер измислено. к*рвенцата са си добре, щото даже не ги и тормози за секс, не му требе, бизнесо върви. айде чао!

24

ФЕН

преди 12 години

НАЙ-ГОЛЯМАТА ПОЛОВА ШПАГА!! СЕГА ЧАКАМ И ПОРНО ФИЛМ ДА НАПРАВИ!!

23

Анонимен

преди 12 години

DNES.BG, я напишете нещо за Нона Караджова, че това по ме интересува, касае България и прохождащата ни екология. Не ни заминавайте с тоя дъртак - той, сигурно не знае къде на географската карта се намира нашата страна, а те тръгнали да му нищят мизерния и пошъл живот. Айде моля ви се, оправете се. Предимно тук си чета новините от България и света, ама това, за което ви писах по-горе, още не сте го отразили. Видях го в друг новинарски сайт, а ме вълнува!

22

Патриот

преди 12 години

Каква *** трябва да си за да смуеш някакъв сбръчкан вмирисан на пръст член ,аааа *** гнусотията!

21

StereoTip

преди 12 години

тоя дядка толкова често почнах да го виждам по тия новини, че имам чувството, че го познавам вече

20

Анонимен

преди 12 години

Подкарал той с онаа провиснала кожа....Ама има гъски дето си мислят че може да подкарва. Блаженни са верващите.

19

буааа...

преди 12 години

Повръщами се.

18

$$

преди 12 години

parite zamagliavat o4ite i saznanieto, no bez tiah nemoze. zalko, 4e niakoi hora zabraviat uvazenieto kam sebe si v takiva slu4ai.