Снимка: iStock

Разместването на хола, за да направим място за нов летен домашен декор, може да се окаже едно от най-приятните и подходящи занимания в началото на новия сезон. Понякога промените са малки – нова ароматна свещ на бюрото или масата или пък свежо растения на перваза. Друг път те са по-забележими, като нова декоративна възглавница на дивана или произведение на изкуството върху стената.

През лятото става дума за олекотяване на нещата – от по-прохладни дрехи и чаршафи до добавяне на весели аксесоари. Целта на домашния декор през това време е да съответства на настроението, в което сме, когато слънцето грее и имаме вкусен коктейл в ръката си. Разбира се, големите инвестиционни елементи като дивани, килими и декорации на прозорци често остават недокоснати. Но има много малки начини да внесете лятно настроение и да накарате дома си да изглежда като нов.

Летни промени за освежаване на дома

Декоративни възглавници

Добавянето на шарки е безупречен начин да внесете свежа енергия в дома си, а с по-дългите дни и повечето време на открито, точно това е атмосферата, която търсим. Опитайте да замените сивите и коледни калъфки на декоративните възглавници с нещо по-свежо и цветно, а защо не и да включите пухени възглавници, които ще придадат още по-сладко и уютно усещане вкъщи.

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase