Снимка: Getty Images/Guliver Photos
fallback

Съпругата на френския президент Никола Саркози - 43-годишната Карла Бруни-Саркози - е бременна, твърдят френски медии, съобщи  "Дейли телеграф". Това ще е първото дете на двойката.

Досега новината не е опровергана нито от Елисейския дворец, нито от членовете на кабинета. Представител на администрацията на президента е казал само, че съобщението се отнася до личния живот на съпрузите и няма да има официални изявления по този повод.

"Дейли телеграф" цитира френското сп. "Клозе", публикувало съобщението под заглавие "Най-накрая бременна". В него се твърди, че бебето на Никола Саркози и Карла Бруни-Саркози трябва да се роди в началото на бъдещата президентска кампания.

Според изданието министрите били известени за събитието, но били предупредени, че е прекалено рано и не бива да разгласяват новината пред средствата за информация.

Oще по темата
Британският в. "Дейли телеграф" припомня, че сп. "Клозе" и преди тиражира подобен слух, но сега новината за бременността на Карла Бруни-Саркози се съобщава и от авторитетни издания като "Фигаро", "Паризиен" и "Журнал дьо диманш".

Карла Бруни-Саркози не един път е изразявала желанието си да роди дете на президента. По Коледа в индийски храм тя бе казала на свещеника, че иска да се помоли за още един син.

Бруни-Саркози има 9-годишен син от предишна връзка. Никола Саркози има трима синове от два предишни брака и две осиновени дъщери от втория си брак.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

93

за сведение на сведе

преди 13 години

ти гледай да чукаш арабка на арабина, пък после ще коментираме ако си жив.

92

За сведение

преди 13 години

Арабките се женят сравнително по-рано, за да бъдат девствени, след брак се късат да изневеряват, съвсем спокойно...иначе са почтенни, пълна гнус и лицемерие!

91

2

преди 13 години

До102,кажи ни коиса тези седем мъже на Карла,в автобиографичната и книга и в една от песните има друга цифра.Тази цифра се коментирраше много,защото тя сама я публикува.Но,това е частен живот и никой няма право да навлиза в този живот,тяхен.Нека да си имат детенце,те са много богати.Моника Белучи как роди втората си дъщеря на 46 години.На запад се женят късно,правят кариера и чак след 35 мислят за деца.Децата променят живота и е хубаво да имат дете,на Саркози синовете му са хубави.

fallback