93

за сведение на сведе

преди 13 години

ти гледай да чукаш арабка на арабина, пък после ще коментираме ако си жив.

92

За сведение

преди 13 години

Арабките се женят сравнително по-рано, за да бъдат девствени, след брак се късат да изневеряват, съвсем спокойно...иначе са почтенни, пълна гнус и лицемерие!

91

2

преди 13 години

До102,кажи ни коиса тези седем мъже на Карла,в автобиографичната и книга и в една от песните има друга цифра.Тази цифра се коментирраше много,защото тя сама я публикува.Но,това е частен живот и никой няма право да навлиза в този живот,тяхен.Нека да си имат детенце,те са много богати.Моника Белучи как роди втората си дъщеря на 46 години.На запад се женят късно,правят кариера и чак след 35 мислят за деца.Децата променят живота и е хубаво да имат дете,на Саркози синовете му са хубави.

90

СЕДМИЯТ МЪЖ НА БРУНИ

преди 13 години

ГОСПОДИН САРКОЗИ НИКОЛА Е СЕДМИЯТ ОФИЦИАЛЕН МЪЖ НА ДАМАТА КОЯТО ОФИЦИАЛНО ПРЕДИ ФРЕНСКИЯ ДЖУДЖАК Е ИМАЛА 1 ПЪРВИ СКЛЮЧЕН БРАК И ПОСЛЕДВАЛИ 5 ОФИЦИАЛНИ СЪЖИТЕЛСТВАНИЯ БЕЗ ПОДПИС И ТЕ ТИ БУЛКА-СЕДМИЯ МЪЖ Е ВТОРИ БРАК С НАЙ-ВИСОКИЯ В КОЛЕКЦИЯТА И ВИСОКОПОСТАВЕН ПИЧ-ДЖУДЖЕ НЕ Е РАСАЛ НА ВИСОКО НО ОТ СПОМЕНИТЕ НА ПРЕДИШНИТЕ МУ ДВЕ ЖЕНИ НИКОЛА НЕ Е РАСЪЛ И НАПРЕД

89

Анонимен

преди 13 години

Абе, много интерсни тия българи. Ако се пише за някоя видна арабеска, че е родила, о, това е нормално дори ще и ръкопляскат, а видш ли щом е европейка, особено от Франция дайте да я плюеме. Някои българи определено имат комплекси от всичко френско, яд и завист, че никога не могат да бъдат на тяхното ниво.

88

Анонимен

преди 13 години

голяма новина,няма що ми като се *** ще забременеее ми ,какво от това.

87

ай-вай

преди 13 години

Всяко новородено идва със съдбата си.Друг е въпроса за възрастта на майката и бащата,което не е маловажно.

86

Анонимен

преди 13 години

Още един *** от техния вид на гърба на човечеството.

85

Анонимен

преди 13 години

Dai da vidim koi narushi pravilata komentatora ili moderatora ? Tezi maloumni praveshti se na rabotni moderatori triabva da badat uvolneni !

84

Анонимен

преди 13 години

Направо ми е жал за жени тръгнали да стават майки след 40 г. И като започнат да обясняват как на запад това било нормално та ми се повдига. Детенцето ще расте сред възрастни хора, а и след някоя година в критическа възраст ще бъдат. Да им е честито на френските първи и да са живи и здрави да си го отгледат.

83

OT KOGO ?

преди 13 години

PITA SE ----- OTKOGO E BREMENNA I NE E LI TOVA SAVSEM , AMA SAVSEM PREDIZBORNO !?!

82

МММ да ,явно войната

преди 13 години

в Либия няма желания ефект за рейтинга на Сарко , та му е нужен друг / Кенеди 1962/ - бременна съпруга . Същото направи и Блеър, с тази разлика ,че и Сарко и Блеър са в доста напреднала възраст / Чери роди 5 дете на 45/46г! /, а Карла и тя отдавна е прехвърлила 40/те. Пък и всички знаем ,че от самото начало Никола се сравнява с Кенеди / СМЕЕЕЕЕЕЕЕХ !/. Какъв беше резултата- Блеър изкара два мандата и после отиде на съд и приказваше глупости на изслушванията, а Сарко - той е комичен отвсякъде !!

81

инструктор'ът

преди 13 години

На тая *** всеки ще й фърли по един хайвер...безплатно,естествено!Къде е тука новината...или пропускам нещо?!

80

сперматозоид'ът

преди 13 години

Извинете...това ли е местото,дето заличават сички коментари?!Моля...?! Щото искам да ви дам и адреса на конкуренцията ми,че и нея да я забършете...?!Гледам,справяте се "за отличен",ама нема кой да и цени,ми се види?!Задръстеняците с кръглите шапки явно ви не отбират от хуморът,затуй...я по-добре пишете на президентчето,Гоце,за новата ***,или кава нова пичка е ударил,а сериозните и смешните неща - оставете за можещите?!Нее че не сте смешки по рождение и манталитет,но това е едно друго нещо...!

79

цицерон

преди 13 години

Малка,но не маловажна подробност - бремена е,ама не от Късокрачко Саркози,а от Либиеца - Муамар Кадафи...затуй оня ***,мъжът й,му скочи първи в акцията на агресия ,след като се разбра,че туй или иначе ще му изпият кръвчицата...демек - нефта.И паричките му няма да пожалят,тия хиени световни....типично по еврейски. Ама кой ни е крив,че сме толкова наивни и доверчиви,че да се оставим "вълкът да пази стадото"...?!Помислете само?!САЩ са държава,която е функция т.е. производно на Израел.Продължете

78

hfjgk

преди 13 години

Да е живо и здраво детето

77

ves666

преди 13 години

kolko li kotaraka sa ia oplodili mai po tova vreme se razgonvaha kotkite...

76

Аууу, на 43!

преди 13 години

Сега ще ревнат форумните серсеми, които не разрешават жена над 35-40 год. да ражда.Тази на снимката дали също им се вижда стара и немощна, неможеща да отгледа дете до пълнолетието му? Няма да се учудя, ако някой се изкаже така за мадам Карла - нали у нас не се криминализират деянията, в резултат на които забременяват 11-15-годишните? Това не може да не повлияе на мисленето ...Интересно е обаче да се знае какво мислят по същия въпрос "простите" французи?

75

ТЕРИ

преди 13 години

ЕИИИИИИИИИИИИ ГОЛЕМИ ЗЛОБАРИ СТЕ,ПАК САМО ПЛЮЕТЕ ТИПИЧНО ЗА БГ,ЗАВИСТ И ЗЛОБА .

74

Анонимен

преди 13 години

Тази на кой Господ се моли и тя? При това със всичките си зъби /изкуствени/