Френският съд отхвърли искането на бившата съпруга на френския президент Никола Саркози, Сесилия да забрани разпространението на посветена на нея книга, в която тя уж наричала френския президент неверен съпруг и не особено грижовен баща.

Адвокатът на Сесилия съобщи, че тя ще обжалва решението на съда. Заседанието му може да бъда насрочено още този следобед.

Вчера беше съобщено, че в книга, посветена на нея се разказва, че охраната на Сесилия Саркози по нейно нареждане е разбила с огнестрелните си оръжия ключалките на килиите в затвора Джудейда, за да освободи българските медици.

По-късно от Елисейския дворец отрекоха това твърдение. Книгата се казва „Раздели“ и е написана от журналистите Дармон и Дере.

Същевременно почти не минава ден без някоя нова информация за най-известната в момента двойка в света Карла Бруни и френския президент Никола Саркози.

След историята с идентичните пръстени, които Саркози подарил и на бившата си съпруга, и на настоящата си приятелка, дойде и твърдението, че Карла Бруни е бременна.

Това съобщи всекидневникът “20 Minutes”, който базира твърдението си на неотдавнашното посещение на Карла Бруни в американската клиника в Neuilly.

Това би могло да се окаже истина, като се вземе предвид, че двамата решиха да се оженят след много кратка връзка, а Карла Бруни вече се е преместила да живее в Елисейския дворец.

Освен новината за бременността на Карла, във вестниците се появи и информация за нейния биологичен баща – италианския бизнесмен Маурицио Ремерт, който живее в Бразилия.

За всекидневника Estado de S. Paulo дискретният Ремерт заяви, че е в добри отношения с прочутата си дъщеря, но не знае нищо за сватбата й със Саркози.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase