Снимка: iStock/Srdjanns74

За съжаление, на някои хора просто редовно не им върви. Нямат късмет, нещо проваля плановете им, падат им се най-трудните и тежки задачи, не успяват да спечелят в състезания, игри и т.н. Каръкът ги следва. Ето кои са те, според "Niher".

Рак
 
Тези зодии са познати със своята емоционалност, чувствителност, интуитивност. Освен това, те са много грижовни, лоялни и обичат силно. Тези качества могат да се приемат като сила в определени области, но и правят Раците доста уязвими. Преживяват нещата тежко, приемат всичко много сериозно, така лесно биват разочаровани и сърцето им е разбито от най-малката лъжа. Смятат, че нямат късмет. Дълбоко привързани са към близките и много състрадателни, но това понякога им носи негативна енергия. Така те лесно биват манипулирани и наранени.

Козирог
 
Козирозите са известни с това, че са амбициозни, дисциплинирани, решителни, сериозни, отговорни. Работят здраво и гонят целите си, което не е лошо. Но понякога са неуморни - мислят само за работа и учене, отдават цялото си време на това, не се оставят на чувства и емоции. Така стават изолирани, студени и изпускат много от хубавите неща. Дори да не признават, често се чувстват самотни, сякаш нямат късмет, що се касае до приятелства, любов и т.н. Страхуват се от провал и това им играе лоша шега, така не рискуват и няма как да имат късмет.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase