Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Съпругата на френския президент Никола Саркози - 43-годишната Карла Бруни-Саркози - е бременна, твърдят френски медии, съобщи  "Дейли телеграф". Това ще е първото дете на двойката.

Досега новината не е опровергана нито от Елисейския дворец, нито от членовете на кабинета. Представител на администрацията на президента е казал само, че съобщението се отнася до личния живот на съпрузите и няма да има официални изявления по този повод.

"Дейли телеграф" цитира френското сп. "Клозе", публикувало съобщението под заглавие "Най-накрая бременна". В него се твърди, че бебето на Никола Саркози и Карла Бруни-Саркози трябва да се роди в началото на бъдещата президентска кампания.

Според изданието министрите били известени за събитието, но били предупредени, че е прекалено рано и не бива да разгласяват новината пред средствата за информация.

Още по темата
Британският в. "Дейли телеграф" припомня, че сп. "Клозе" и преди тиражира подобен слух, но сега новината за бременността на Карла Бруни-Саркози се съобщава и от авторитетни издания като "Фигаро", "Паризиен" и "Журнал дьо диманш".

Карла Бруни-Саркози не един път е изразявала желанието си да роди дете на президента. По Коледа в индийски храм тя бе казала на свещеника, че иска да се помоли за още един син.

Бруни-Саркози има 9-годишен син от предишна връзка. Никола Саркози има трима синове от два предишни брака и две осиновени дъщери от втория си брак.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase