fallback


"Този четвърти за Фандъкова мандат вероятно ще ѝ бъде последен. И много труден. Защото тя го поема с доста нестабилно мнозинство в Общинския съвет", коментира в студиото на "България сутрин" журналистът Емилия Милчева.

Тя отбеляза, че това, което е липсвало в дебатите за кандидатите за столични кметове по време на предизборната кампания, е изграждането на цялостна стратегия и визия за София.
Oще по темата


"Не видяхме никъде конкретни планове за интеграцията на столицата ни през следващите четири години. Подобно нещо не стана ясно и от платформата на подкрепената от БСП Мая Манолова. В София живее и работи 1/3 от населението на България. И всички сме наясно с проблемите и ситуацията в града", допълни още Милчева.

Пред Bulgaria ON AIR журналистът Емил Спахийски пък подчерта, че кандидатът, който най-коректно е изкарал на преден план проблемите на столицата ни, е бил Борис Бонев.

"Той стана популярен най-вече сред младите, търсещи своя герой. В страната пък се превърна във феномен, когато се появиха предварителните резултати от вота, сочещи го за трета политическа сила в София", каза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

56

Анонимен

преди 4 години

Роди ме мамо кмет пък аз ще се намжа с мед за мой късмет.

55

Joko

преди 4 години

"Не видяхме никъде конкретни планове...... "Не ги видяхте защото, такива от страна на Фъндъкова и Манолова нямаше.Защо ?1. И двете нямат образование, капцитет и експертиза да управляват град като София.2. И двете са передстаителки на новосформиралите се крила на бившата БКП. Т.е. няма алтернатива.3. Новопоявилите се кандидати ми харесаха, но бяха наивни, че с едномесечна агитация могат да имат шанс в борбата за кметския стол. Този модел е приложим за малките градове, но не и за София.

54

я...

преди 4 години

я сложете ограничения тези на социал , тези дето не плащат данъци , тез без 8-ми клас да не гласуват и ще видите резултат. Бюлетината да е не стандартна , а да речем 10 варианта и всеки да намери името в списъка и го огради. Няма цифри , няма клечки ... не знае избирателяткой вариант ще му се случи а политици - направете го така де ???ама не ви стиска , нали??Прочети още на: https://dnes.bg/mestni-izbori-19/2019/11/04/kupen-romski-vot-falshiva-sociologiia-i-fandykova-pecheli-vota.428523#comment-newest

fallback