Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

ГЕРБ, в коалиция със СДС, успя да спечели 11 районни кметства на втория тур на местните избори. Втора е коалицията Демократична България - Обединение остана с 8 кметства.

Младост и Панчарево пък ще бъдат управлявани от независими кандидати.

БСП пък остана само с един районен кмет - Делян Георгиев, който спечели надпреварата в "Изгрев".

Всички победители на балотажа вижте тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

59

Дръндер

преди 4 години

До простотия до шияЗащо? Показваш колко си *** ли? Нека те светна нещо. точно разликата от 100 000 накланя везните. Аз да попитам и друго. Как в голям район няма да спомена кой, печели Мая Манолова а съм сигурен че и не само там и после Фъндъкова пак кмет? С някакви Мижави 10 000 някъде разлика. Не съм от БСП не съм и от ГЕРБ, но изборите бяха манипулирани!

58

Софиянец

преди 4 години

В София изборите са на кантар. Фалшивите екзитполове пуснати в изборния ден демотивираха хората, че разликата е голяма и Юрданка печели, което е много далеч от истината. Разликата / вкл. купени гласове/ е по-малка от гласовете "не подкрепям никого". Пък и ГЕРБ спечели само в 11 района от 24 общо за София за разлика отпреди 5 години, когато имаше почти всички. София е променена, това са фактите, въпреки огромните пари на управляващите изсипани в кампанията и скъпата рекламна книжка на Фандъкова.

57

грешка

преди 4 години

Мажоритарните избори по принцип и балотажите в частност имат най-висока активност. Например ако бяхме совбодна Фрнация ил иВеликобритания, щяхме да имаме активност 80-85 пороцента и Юрданка нямаше дори да се калсирана на балотаж. Медийният монопол обаче с лъжи и манипулации успя да внуши на хората, че нищо не зависи от нас

fallback