59

Дръндер

преди 4 години

До простотия до шияЗащо? Показваш колко си *** ли? Нека те светна нещо. точно разликата от 100 000 накланя везните. Аз да попитам и друго. Как в голям район няма да спомена кой, печели Мая Манолова а съм сигурен че и не само там и после Фъндъкова пак кмет? С някакви Мижави 10 000 някъде разлика. Не съм от БСП не съм и от ГЕРБ, но изборите бяха манипулирани!

58

Софиянец

преди 4 години

В София изборите са на кантар. Фалшивите екзитполове пуснати в изборния ден демотивираха хората, че разликата е голяма и Юрданка печели, което е много далеч от истината. Разликата / вкл. купени гласове/ е по-малка от гласовете "не подкрепям никого". Пък и ГЕРБ спечели само в 11 района от 24 общо за София за разлика отпреди 5 години, когато имаше почти всички. София е променена, това са фактите, въпреки огромните пари на управляващите изсипани в кампанията и скъпата рекламна книжка на Фандъкова.

57

грешка

преди 4 години

Мажоритарните избори по принцип и балотажите в частност имат най-висока активност. Например ако бяхме совбодна Фрнация ил иВеликобритания, щяхме да имаме активност 80-85 пороцента и Юрданка нямаше дори да се калсирана на балотаж. Медийният монопол обаче с лъжи и манипулации успя да внуши на хората, че нищо не зависи от нас

56

Анонимен

преди 4 години

не се вижда смисъл от висока избирателна активност на балотаж. В този случай логично се състезават симпатизанти и партийци на участващите съперници.Защо избирател с леви убеждения ще се юрне да гласува за десни кандидати и обратно - избирател с десни предпочитания да гласува за социалисти и комунисти! Това, което става в РБ и по-специално в София, е гласуване напук, което у нас вече се доказа практически, че води до една мътилка, боза, с лоши управленски резултати!

55

нови избори!

преди 4 години

ДБ за които пребоядисаните комунисти разправят, че са един файтон хора били ГЕРП в 8 централни района?Ами правете предсрочни избори за НС тогава. Имаме чисто нова политическа ситуация, която би прозивела съвсем различно НС!

54

стига заблуди

преди 4 години

И защо голямата победа за кмет на общината се претвори в резултат 11 на 11 за районен кмет? А ако Спаси София не бяха толкова наивни и си биха направили листа за Съвета - там изфъндъените щяха да са в малцинство.Явно изборите са били яко на кантар, а при по-висока активност мутрафоните щяха да загубят с разлика. Разбрахте ли сега как се поддава постия материал на ПИКливи внушения и фалшиви прогнози в изборният ден?хайде дано им е за последен път!

53

очевидно е

преди 4 години

Колкото по-мизерен е района и колкото по-голямо гето има, толкова по-добър резултат за мутрите. Южните и централни райони казаха не на режима.А за гетата знаем много добре, че веднага ще обърнат палачинката в секундата, в която друг им купи кебапчета.

52

Анонимен

преди 4 години

В София - централната част и периферията.

51

Анонимен

преди 4 години

Квартал Изгрев - единствения червен квартал в София, там и небето и улиците са червени, и къщите. И тревата също.

50

Реалист

преди 4 години

До 51. А ти колко искаш? Всичките ли? *** в Северна Корея. Изобщо познато ли ти е понятието демокрация или не? И като имат ГЕРБ половината, другите колко имат? И кой тогава е номер 1, а?

49

Не на нас тия

преди 4 години

До родена софиянка: Хайде да не казваш ти какво и кога ще става. Родените в София г'лупендери не са нещо повече от тези, които са родени някъде другаде

48

50 на 50

преди 4 години

Е, това е "големият успех" на ГЕРБ само половината от районните кметсва са на ГЕРБ. Това е резултата.

47

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 34кв. Лозенец завинаги ще си остане с тесните улици и разбити тротоари, особено ниската част. Разбитите тротоари са от тарикатите паркиращи отгоре. Това не е проблем породен от ГЕРБ, просто квартала е така построен. Има тротоари от по 50 см, няма как това да се промени. Все пак има някакъв напредък откакто бе разкаран Прошко!

46

Анонимен

преди 4 години

И тия искат касиране на избори... Е това какво се нарича?

45

родена софиянка

преди 4 години

Никога няма да позволим на *** да седнат на кметското място в София.Избийте си го от главите. На следващите избори след 4 години, ви трябват много промени.. Майчето да я няма, Раданчо да си подаде оставката от Еврозапатата си(*** та вярвай), а за малкия пи.ш.л.и.г.а.р. Бончо, него не го броя повече.

44

кака ви

преди 4 години

Народното творчество няма край, то е неизчерпаемо, но истината е една - изборите минаха. Всеки да си седне на д-то и да си гледа живота. Животът е едно колело - върти се - дето са горе ще дойдат долу и обратно и така - до края на света.

43

мда

преди 4 години

До сараТрябва да си дигнеш % на IQ...Но, иначе..ти си драскай тук, де!Само ни забавляваш!

42

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 4 години

Спечелиха "Изгрев" от БСП , щото са пред залез и все нещо трябва да им свети.Спечелиха и в Русе , за да нямат проблеми на Дунав мост, като заминават за Сибир.За Пеуник , не знам .....там са са завършили все 6-то Помощно у-ще и Климатичната гимназия.МОЖЕ ПЪК ОТ ТАМ ДА ИМ ПОЧНЕ ПРОМЯНАТА...ХА,ХА,ХААААААААААААА

41

сара

преди 4 години

До мда, бе!Ами питам - то не всеки като тебе ще се признае за победител в кавички...

40

простотия до шия

преди 4 години

До gfdПитай ЦИК! ДА НЕ СИ МАЛЪК?