Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Васко Кръпката призовава да се излезе и гласува ,защото изборите дават смисъл на ежедневието ни. 

„Боли ме, че хората са апатични. Вярно, някои останаха излъгани с годините, но имаше смисъл да скачаме по митингите. Продължавам да се боря със злите  сили. За 60 години живот и 30 години “Подуене блус бенд” - равносметката е: повече кръпки и нищо за което да съжалявам!“, сподели в ефира на Bulgaria ON AIR певецът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

Анонимен

преди 4 години

Мразя когато някой, който не може да мисли, мисли вместо мен, говори вместо мен и ми казва кое имало смисъл, кое не, дали да гласувам или не. Да ми насажда мисленето си, че и вина, ако не мисля като него. Имам доста повече в главата от него и сам мога да преценя.

32

Анонимен

преди 4 години

Абе Сеяндур Подуенски какво спечели като рипа на драгалевеца на члена. Унищожени заводи селско стопанство измрели хора от студ и глад избягали милиони млади хора. Да виждаш по улиците от 25 до 45 годишните. Къде са. Щото аз живея в София четвърто поколение на бул. Дондуков. Освен старци бабички наркомани прости, тутки и деца зарязани от родителите си за да работят в чужбина други невиждам. А ти Сеяндур Подуенски ще ми говориш глупости на търкалета. Я се скрии па се търси бе.

31

Shark

преди 4 години

Не Васко, нямаше смисъл да скачаме по митингите и си го знаеш. Не заблуждавай себе си, нас не можеш да заблудиш, поне не нас, които сме свидетели на скачането и се надявахме на по-добър живот. Васко, 2 млн от нас, които скачахме, вече са зад граница, това ли е смисъла от скачането? Знаеш добре, че ни излъгаха и то много подло. И за кого да гласуваме сега, а Васко, за двама некадърници, които овцете от село, налазили Пловдив, пратиха на балотаж, за тях ли? Нивен ли си или се опитваш да заблужда

fallback