33

Анонимен

преди 4 години

Мразя когато някой, който не може да мисли, мисли вместо мен, говори вместо мен и ми казва кое имало смисъл, кое не, дали да гласувам или не. Да ми насажда мисленето си, че и вина, ако не мисля като него. Имам доста повече в главата от него и сам мога да преценя.

32

Анонимен

преди 4 години

Абе Сеяндур Подуенски какво спечели като рипа на драгалевеца на члена. Унищожени заводи селско стопанство измрели хора от студ и глад избягали милиони млади хора. Да виждаш по улиците от 25 до 45 годишните. Къде са. Щото аз живея в София четвърто поколение на бул. Дондуков. Освен старци бабички наркомани прости, тутки и деца зарязани от родителите си за да работят в чужбина други невиждам. А ти Сеяндур Подуенски ще ми говориш глупости на търкалета. Я се скрии па се търси бе.

31

Shark

преди 4 години

Не Васко, нямаше смисъл да скачаме по митингите и си го знаеш. Не заблуждавай себе си, нас не можеш да заблудиш, поне не нас, които сме свидетели на скачането и се надявахме на по-добър живот. Васко, 2 млн от нас, които скачахме, вече са зад граница, това ли е смисъла от скачането? Знаеш добре, че ни излъгаха и то много подло. И за кого да гласуваме сега, а Васко, за двама некадърници, които овцете от село, налазили Пловдив, пратиха на балотаж, за тях ли? Нивен ли си или се опитваш да заблужда

30

Ф.С.В.

преди 4 години

Вярно, някои останаха излъгани с годините,--???? -НЯКОИ??? Иска да каже за 2.5 мил избягали българи и още 2.5 милиона излъгани пенсионери и още 1 мил работници на минимална заплата и САМО НЯКОЛКО ХИЛЯДИ БОГАТАШИ ДОВОЛНИ ОТ СТАТУКОВОТО!--ВРЕМЕТО Е НАШЕ СЕ ПЕЕШЕ В СДС - НО ВСЪЧНОСТ СЕ ОКАЗА ЧЕ "ВРЕМЕТО Е ВАШЕ" А НАРОДА Е С ОТКРАДНАТО ВРЕМЕ НА МЛАДОСТТА И МЕЧТИТЕ - СДС ДОРИ ОТКРАДНА МЕЧТИТЕ НА ХОРАТА,ОСВЕН ПАРИТЕ!-ГЕРБ СА ПРОДЪЛЖЕНИЕТО НА СДС! И ЕДНА "КРЪПКА' ЩЕ НИ ГОВОРИ КОЛКО Е ХУБАВО В бГ-***!

29

анонимен

преди 4 години

Какъв музикант е този колко негови песни са популярни и като се събере компания да ги пеят нито една.Какво може да работи само празни приказки говори но е прав защото при соца щеше да гладува тогава искаха да се работи а не да дрънкап общи приказки и да ти плащат за това .По сигурно тогава да е станал доносник какви то са не малка част от сегашните демократи.

28

Анонимен

преди 4 години

Тежко ни,щом дават трибуна на такива елементи имащи се за "будители"зовящи всички нас "народецът"

27

дедо ви

преди 4 години

Има смисъл да се гласува само тези дето участват в далаверата и лапането!

26

Патриот

преди 4 години

този бездарник не може да блесне с музика ,а само с пещерния си примитивен антикомунизъм!Едно парче няма дето да става за слушане!Толкова е музикант ,колкото аз съм космонавт!

25

извод

преди 4 години

Който плаща, той поръчва музиката и подскачането.

24

Анонимен

преди 4 години

Васкоооо, Васко...Във вторник ви слушах в "Терминал" - добри бяхте, още по-добри станахте.Ама на акъл хич те няма. Опъвай струните и не си отваряй устата по студия, че само се излагаш.

23

Анонимен

преди 4 години

И двете не стават.Ако беше Бонев - да гласувам.

22

Анонимен

преди 4 години

Васко и итили откачи бе Бруте?За коя от двете комунистки да гласувам а кажи????!

21

Анонимен

преди 4 години

След 30 години е на същото място, където беше. И ми говори, че имало смисъл.

20

Демократ

преди 4 години

Не е виновна деморацията, ами са виновни българите защото са прости и гласуват неправилно вече 30 години. А демокрацията е най-добрата система, никой не е измислил по-добра.

19

Демократ

преди 4 години

Демокрацията е най-добрата система, но българите са прости и не виждат колко добре живеят при деморацията и как заводите никнат като гъби и заплатите се увеличават и българина се замогва, затова изпитват носталгия към социализма, защото българите са прости и не разбират от деморация.

18

Анонимен

преди 4 години

При социализма децата играеха сами до тъмно и родителите изобщо не се интересуваха къде ходят и кога ще се приберат.

17

Анонимен

преди 4 години

Не е проблемът, че скачахме, а че малко скачахме и допуснахме почти 10 години да ни управляват Лукановци и Жан Виденовци.Ако не бяхме скачали, сега щяхме да сме като Венецуела с 15$ заплата и режим на тока.

16

Анонимен

преди 4 години

Коцето калки и васко кръпката са по- големи от къци вапцаров и цанко цветанов....все хора които си струва да познаваш

15

Сата НАТО

преди 4 години

Васко Кръпката е пич и освен това за Тошовото време "копнеят" само пълни *** и маргинали, съставляващи половин процент от селското население. Ще мечтая аз за кльонове, изходни визи, манифестации насила и руска телевизия до прилошаване, вместо като сега да си взема личната карта и дебитната карта и да съм бял човек от тука до Монреал. Я си...

14

Скандално

преди 4 години

В много изборни секции в София ГЕРБ са раздали специални химикалки и са наредили да се гласува само с тях.