Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

На финала сме на една кампания, в която Мая Манолова е избрала стратегията на внушенията. "Внушенията изместиха решенията. Чухме много такива, но не чухме отговори на въпросите за развитието на града", заяви в интервю Йорданка Фандъкова пред Нова тв.

Тя призова софиянци да гласуват "За" града си.

Още по темата
Кметът на София коментира и съмненията за купуване на гласове в ромските квартали "Факултета" и "Филиповци.

"Трябва дълбоко да не познаваш София, за да твърдиш, че в София се печелят избори с купуване на гласове. Софиянци не се купуват или продават”, коментира кандидатът за кмет на столицата.

"Аз се явявам за четвърти път на мажоритарни избори и се явявам с лицето си, програмите си и конкретните проекти", категорична бе градоначалничката.
Според нея София е град на свободните хора.

Фандъкова е категорична, че за 10 години се е направило много за столицата, но призна за допуснати грешки.

"Няма как това да не се отрази на хората в града. Те са все по-взискателни. В новата си програма съм заложила и конкретни мерки за преодоляване на пропуски и грешки, които сме допускали. В момента има шанс да се привлече и голям стратегически инвеститор.

"Поемам само ангажименти, които мога да гарантирам", коментира тя.

Според нея Борис Бонев и арх. Борислав Игнатов са много добре запознати с проблемите на града и дълго време са работили заедно с него за разрешаването им и се надява да продължат съвместната работа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase