142

Анонимен

преди 4 години

Права е жената, софиянци докато спят, провинцията им решава съдбата и гласува за пчелата мая.

141

Време за промяна

преди 4 години

До аник: Нищо не е решено!. За милионен град като София разлика от 18 хиляди гласа е само няколко процента. Гласувайте да изметем крадливата гербаджийска дружинка. Сега вашият глас има значение.

140

26826

преди 4 години

Фънди, събирай си багажа. Все ще приемат в някое училище да помагаш в занималнята. Някое от недоремонтираните през тези твои кметски години.

139

аник

преди 4 години

До сега четох коментарите ви. Всичко написано е истина но няма кой да чуе. Опекоха си работа още за няколко години. Сигурни са в победата си. В Тази сутрин ББ показа куп диаграми и се хили нагло а вижте усмивката но Данчето. Коментарите са излишни до като само пишем и се възмущаваме тук.

138

61371

преди 4 години

До Мария АтанасоваА в Стара планина угасиха ли го? за него някои медии дори не споменават.

137

28037

преди 4 години

Отговорите трябваше Фандъкова да ги е дала досега през всички тези години мрънкане и глуповати гримаси. Тя изобщо не е разрала, че е била кметица и е трябвало да вземи решения в полза на София. През цялотов рем стои като страничен зрител. Добре, да продължи да гледка - други да додат да работят за града. кто не е могла да се научи, да си върви.

136

Свръх

преди 4 години

Гербаджийските грабежи, лъжи , агресия и наглост надминаха всички , управлявлявали досега.

135

Мария Атанасова

преди 4 години

А в Рила угасиха ли пожара? Всъщност има ли значение, нали е далеч...

134

Анонимен

преди 4 години

Направете проверка по кварталите хр ботев модерно преградие факултета и може да поверваме на таз новина мхм

133

РОМЛЯНИН

преди 4 години

ФЪНДЪК - ЗА МЕН ТРОЙКА КЕБАПЧЕТА И ПОЛОВИН ДУЗИНА КЮФТЕТА!

132

прост счетоводител

преди 4 години

Покупката на гласове няма да има смисъл ако гласувате масово.Сега с 200к гласа можете да си изберете кмет на 2000к град.Да реччем, че 100к ще гласуват от тъпотия или заради пропагандата на медийния монопол. Остават 100к гласа по 100 лв = 10 млн. Ежегодно в сотилицата се преразпределят 1000 млн..... Излиза сметката. Но ако 1 нлн души отидат да гласуват - няма да им излезе сметката. Който отиде за гъби, все едно е гласувал за статуквото!

131

така е

преди 4 години

До Гласове се купуватНо на власт нее "тази жена" а муро-патреотите.Управлява ни гето-патриотизъм с рекетьорски нрав.

130

бабаит пъмпкин ага

преди 4 години

Медиите на сараите яко рекламират мутрите предизборно - отново. Слагат бан на всеки по-остър критик.Симбиозата им лъсна, ама кой да я види? Срам за всеки патреотар, който им угажда!

129

коджа фъндък

преди 4 години

Ами софиянци не го продават - те даже не гласуват. С под 200к гласа се насяваш пак да управляваш двумилионен град.....Виж адмиистрацията, агитките и маалите, които вкупом гласуваха за тебе, не знам не са ли го продали.

128

Гражданин

преди 4 години

Продават си и още как си го продават. Нали има кой да плаща с нашите пари. Ние сме една корумпирана държава на която мястото не е в Европейския съюз, най добре е да сменим името си на Бойколандия.

127

Анонимен

преди 4 години

Как ехидно ви се усмихва,сигурна,че ромите и администрацията пак ще я изберат.Пък и знаем кой брои гласовете.Мишо се е покрил като мишка,но след изборите пак ще изпълзи да ни обяснява това и онова.

126

Анонимен

преди 4 години

Електронните табла по спирките са угаснали.Самите спирки са в окаяно състояние.Кварталните улици нито се мият,нито се ремонтират.За тротоарите да не говорим.Част от европейската столица София дори е без канализация.В ромските квартали горят каквото им падне.С това ли се гордееш Фъндъкова?

125

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 116Традиционно БСП купуваше ромските гласове_____________________Ами нали и ГЕРБ е дъщерна партия на БКП? Не по врат, а по шия ...

124

Гласове се купуват

преди 4 години

не само с пари в брой.Купуват се, като не им пипаш незаконните бараки и къщурки. Още преди години се писа, че откакто тази жена е кмет на София, само едно от гетата по дължината си се е увеличило с 1 км! А гетата около София не са едно и две.Гласове се купуват и като не ги глобяваш за незаконните сметища, които създават буквално пред вратите си, а им ги чистиш с общински средства, тоест с парите на коректните данъкоплатци.Ние сме изнудени да плащаме за гласовете на едни в полза на други!

123

Анонимен

преди 4 години

Любимката на ромите,в рекламния си клип ви казва,че купуването и продаването на гласове е престъпление.Ами сега?