fallback

Кампанията за кметския вот отдавна е стартирала. Относно конкуренцията в лицето на Мая Манолова има няколко притеснителни неща и едното е, че тя няма особен управленски опит. Това каза в "Денят ON AIR" общинският съветник от ГЕРБ Зафир Зарков.

По думите му допреди 10 г. градът бил с огромните зейнали дупки по централните булеварди, а днес редица международни институции давали отлични оценки на столицата.

"Важно е да се работи в посока към това градския транспорт да става все по-привлекателен за хората, за да замени личния автомобил", каза той пред Bulgaria ON AIR.

Основното предизвикателство, което е останало за проблема с качеството на въздуха, са ФПЧ. Столична община обаче предприема сериозни мерки в тази посока, коментира Зарков.

Според него градът вече бил подреден относно паркирането на автомобили, а бизнесът с маршрутките вървял към залез.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Пекинска юрдечка

преди 4 години

Това опасение го изказа Юрдечката от Кърджали. Вместо това да вземе да си гледа рейтинга на НС, който се движи в границите на срамните 8-9%! И да научи Пекин на коя държава е столица и виетнамските юрдечки в коя държава живеят...

22

Анонимен

преди 4 години

ПОЗДРАВЯВАМ ГЕРБ С ПЕСЕНТА "ВЯТЪРЪТ НА ПРОМЯНАТА".

21

имигрант

преди 4 години

имаше един виц предишните избори:пита б.борисов, цецо как са нещата?той отговаря. имам добра и лоша новина.а кой са те.добрата че спечелихме изборите,а лошата че никой не е гласувал за нас.......

fallback