23

Пекинска юрдечка

преди 4 години

Това опасение го изказа Юрдечката от Кърджали. Вместо това да вземе да си гледа рейтинга на НС, който се движи в границите на срамните 8-9%! И да научи Пекин на коя държава е столица и виетнамските юрдечки в коя държава живеят...

22

Анонимен

преди 4 години

ПОЗДРАВЯВАМ ГЕРБ С ПЕСЕНТА "ВЯТЪРЪТ НА ПРОМЯНАТА".

21

имигрант

преди 4 години

имаше един виц предишните избори:пита б.борисов, цецо как са нещата?той отговаря. имам добра и лоша новина.а кой са те.добрата че спечелихме изборите,а лошата че никой не е гласувал за нас.......

20

имигрант

преди 4 години

споко няма кой да ви вземе управлението на герб защото никой не го иска.фифито беше неподготвена когато дойде кмет и още си е такава.а майчето и курнелията са си любимците на б.борисов.хората не спят.но и не гласуват.

19

Анонимен

преди 4 години

А Фъстъчка като дойде имаше ли опит ? Тя след 10 години е все още като в небрано лозе....Това мънкане и опити да защити милиардите с които се нагушиха и строителната мафия и политиците в София не ви ли дотегна ?

18

Замислете се

преди 4 години

Замислете се и се огледайте, в спокоен град ли живеем, в чист град ли живеем, в безопасен град ли живеем, в красив град ли живеем.... Всеки ден сме свидетели на мърсотията , която ни заобикаля, на очуканите и олющени сгради, на нереалната гледка с обикалящите свободно кучета , на неконтролираното движение по улиците,на безнаказаността на нарушителите.Институциите не работят, вече е твърде явно.

17

Анонимен

преди 4 години

Иванчева има опит. "Много тъпо парче, идеалист"

16

Анонимен

преди 4 години

Баце имаше ли опит преди да стане кмет? А Фандъкова?------ Баце беше на 45, а Фандъкова на 47. А Старата чанта сега е на 54. Но нищо, ти си вервай, че на тия години тепърва ще се учи да кметува.

15

Анонимен

преди 4 години

Едно време и Борисов нямаше...но стигна и още е на върха.

14

Анонимен

преди 4 години

Не разбирам: Защо трябва да изтъкват "опита" на Юрданка, придобит болезнено на наш гръб в продължение на цели 10 години?--------Защото е болезнен.Искаш да те боли още 10 години ли, докато Манолова се учи?

13

Анонимен

преди 4 години

Ами самоковката има вече 10 години опит, ти не си ли живял в България в оослрдно време?А има и гръб.Аз все пак гласувам за добро управление на града ми, а не просто на инат на някого.

12

Анонимен

преди 4 години

То пък понеже самоковката има голям опит, затова ще сменя половината екип хрантутници. Не че някой и е казал да извърши чистка ... не. Тя така си е решила.Добре знаем как стават нещата, ЦК на ГЕРБ реши и това е, макар че по-скоро еднолично ББ го е решил.А видяли ли сте й бюрото на което работи. Компютър няма, но за сметка на това се е затрупала с икони. Много е набожна, ох

11

бааа го

преди 4 години

А колко опит е имала даскалицата по Руски език?!

10

Анонимен

преди 4 години

Не разбирам: Защо трябва да изтъкват "опита" на Юрданка, придобит болезнено на наш гръб в продължение на цели 10 години?

9

Анонимен

преди 4 години

Посредствеността и престъпността винаги трябва да се притеснява от нормалността.Така ,че се притесняват с основание гнидите.

8

Анонимен

преди 4 години

От Герб (БКП2) притеснени, защото БСП (БКП1) може да ги изпревари. И пак ще го дууууха.....

7

Гошо

преди 4 години

Щом "другарката с винената блузка", бивша учителка по руски, се справи с проблемите на столицата, близо е до ума, че Мая М., която за първи път показа що е омбудсман и как трябва да работи, бързо ще навлезе в работата си като кмет. Г-жа Фандъкова, една умна, работна и скромна жена, трябва да благодари на Мая, че ще я отърве от 12-годишния престой на стола и опасността от хемороиди. Не вярвам да се затъжи по капризите и исканията на 2 млн. столичани. Японците препоръчват не повече от 2 мандата.

6

Активист на БКП

преди 4 години

Щото па Дана Фандъкова имаше страшен опит ?! Или генералското синче Сашко Каракачанов...

5

Анонимен

преди 4 години

Баце имаше ли опит преди да стане кмет? А Фандъкова?

4

Анонимен

преди 4 години

Ахай за София се загрижили.София ще бъде много добре и дълго след като вас ви няма.