Снимка: Димитър Кьосемарлиев
fallback

Мая Манолова подава оставка като омбудсман утре и ще се кандидатира за кмет на София. Това става ясно от съобщение, изпратено до медиите от сдружение "Промяна за София и България".

Oще по темата

Стартира подготвяне на инициативен комитет за издигането на независимата ѝ гражданска кандидатура.

Тя ще подкрепи и други независими претенденти за кметове и общински съветници в цялата страна.

"Можех да изляза в неплатен отпуск, но нямам нужда от застраховка. Кандидатирам се смело и почтено“, заяви още Манолова по време на неформална среща с граждани, публични личности и НПО.

На срещата е взето решение да стартира сформирането на инициативния комитет.

Така от 6 септември започва събирането на подписка в подкрепа на кандидатурата на Мая Манолова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

265

ахахахха

преди 4 години

До УСПЕХ, МАЯ !!!Вече сме гледали филма "ПОБЕДА".. съвецццки ли беше..шведски ли беше?НЕМА HAPPY END!

264

леля Пена

преди 4 години

От трън та на глог.Забравихме откъде идва Мая,какви ги дрънкаше и вършеше.Сега щяла да е безпартийна.Ела вълчо,изяш ме,на комунист може ли да имаш вяра??????или просто си чеше егото и ние сме готови да лапнем блесната.За жалост свестните хора ги няма,не могат да се борят с наглите,прости кариеристи.

263

Анонимен

преди 4 години

До УСПЕХ, МАЯ !!!Мая не е мечтата на голяма част от Софиянци,но може би тя е началото на края на Герб и ние трябва така както хитрата лисица Доган заедно с Пеевски и Борисов сринаха цяла България,разпръснаха най-достойните,честните, работливите и умни българи по света за да си направят тия своята мафиотска структора така и ние сега хитро стъпка по стъпка трябва да започваме да отвоюваме държавата сиНароде мисли на първи тур имате избор на ако има балотаж всички излезте и гласувайте против Гер

fallback