Снимка: БГНЕС
fallback

На влизане в Народното събрание Станислав Балабанов от ИТН каза, че решението да не подкпреят ГЕРБ с първи мандат и евентуален втори на ДПС е в отговор на социлиолозите, които са прогнозирали обратното. При евентуален трети мандат, връчен на ИТН, ще разговарят с всички парламентарни групи.

“За пореден път, за да докажем на всички платени партийни социолози, анализатори и политолози, че тяхната теза е несъстоятелна, от края на тези избори всеки ден в студиата се опитваха да използват всякакви определения срещу "Има такъв народ", каза депутатът.

"Едва ли не, че ние сме третият елемент, патерицата на ГЕРБ и ДПС. Не, ние не сме като ПП-ДБ. Защитихме всички тези 125 хиляди, които гласуваха доверие към ИТН и сега, ако има разум, в 50-ия парламент и стигнем до третия мандат, ИТН е готов да го получи и да предложи експертен кабинет и да отвори разговорите към всички политически партии в парламента, които не искат да тласкат държавата към избори."
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

40

баба мара

преди 1 седмица

веднъж се опариха и не си взеха поука сега пак продължават нови избори наесенна итн никакво доверие

39

Киро Брейка

преди 1 седмица

Добре де, разбрахме! Ай стига вече. Четири пъти от вчера го казаха по различни начини.

38

78 ст. на вятъра

преди 1 седмица

Малкото ДъПъСъ- ИТН замести средно малкото ДъПъСъ - ПуПуДейБъ :) Тошко ще се наслади на мазно турско кафе в скута на Шиши Магнитски :)

fallback