Снимка: БГНЕС
fallback

Изпълнителният директор на Националната агенция за приходите (НАП) Румен Спецов съобщи, че е разпоредил проверки по подадени сигнали срещу фирмите на Ивелин Михайлов от партия “Величие”, създател на “Исторически парк”.

Вчера водачът на листата за Европейския парламент Николай Марков каза, че в "Историческия парк" във Ветрино няма вложени нито европейски, нито национални капитали, както и обществени средства.

“Днес съм разпоредил проверки на фирмата и хората, които стоят като лица зад тази партия. Вече има образувани производства по подадени сигнали отпреди няколко месеца за наличие на финансови схеми и измами”, каза Спецов в Димитровград, където участва в кампанията на Агенция "Митници" срещу дрогата “Не сте сами”.

Той допълни, че по тези производства се работи, но все още няма резултати. Изпълнителният директор на НАП поясни, че фирмите на Михайлов имат натрупани данъчни задължения. Спецов уточни, че подадените сигнали към данъчните спрямо неговите фирми не са свързани със старта на предизборната кампания, която отмина.

По повод изтеклите записи, в които се твърди, че се чуват гласове на лидери от “Продължаваме промяната” (ПП) и в които се коментира “кеша”, Спецов каза, че не може да се установи кой ги е направил. Той добави, че НАП не работи по този случай.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

116

Анонимен

преди 2 седмици

Идеята НАП да провери фирмите на политическите партии е добра, но можем да коментираме когато извадят пълния списък на фирмите към партиите, почнаха от величие но време е да видим с какво разполагат ГЕРБ,ПП и ДПС, БСП по този начин ще имаме пълна картина, иначе в момента изглежда,че величие са просто неудобни и случайно са влезнали там където случайни хора не влизат и за това трябва да ги изгонят от там защото не знаят и не трябва да знаят каква е връзката

115

Анонимен

преди 2 седмици

Ами защо не гледате един подкаст с бивш съдружник на Ивелин Михайлов в Тогедър, в който обяснява как 3 години не може да си вземе документи за купени къщи от Ивелин и как всичко става кеш и после върви се разправяй за какво си платил. Защо не разследват как е закупил и всичката земя, защото се чува, че голяма част уж под аренда, а после си я присвоил с далавера с документи. Използвал е че има алчни 6алъци и е ошмулил каквото може. За доброволците строящи капиталистическият му личен комунизъм?

114

Развеселен

преди 2 седмици

Собственичката стояща зад "историческия парк" имала стотици имоти на обща стойност близо 500 МИЛИОНА лева които е закупила според нейните собствени думи с печалбите от фризьорския салон и щото спестявала - не ходела по дискотеки не пиела и не пушела :)) Има ли ПОНЕ ЕДИН от техните симпатизанти, който да вярва в тая жалка лъжа? :)))

fallback