116

Анонимен

преди 2 седмици

Идеята НАП да провери фирмите на политическите партии е добра, но можем да коментираме когато извадят пълния списък на фирмите към партиите, почнаха от величие но време е да видим с какво разполагат ГЕРБ,ПП и ДПС, БСП по този начин ще имаме пълна картина, иначе в момента изглежда,че величие са просто неудобни и случайно са влезнали там където случайни хора не влизат и за това трябва да ги изгонят от там защото не знаят и не трябва да знаят каква е връзката

115

Анонимен

преди 2 седмици

Ами защо не гледате един подкаст с бивш съдружник на Ивелин Михайлов в Тогедър, в който обяснява как 3 години не може да си вземе документи за купени къщи от Ивелин и как всичко става кеш и после върви се разправяй за какво си платил. Защо не разследват как е закупил и всичката земя, защото се чува, че голяма част уж под аренда, а после си я присвоил с далавера с документи. Използвал е че има алчни 6алъци и е ошмулил каквото може. За доброволците строящи капиталистическият му личен комунизъм?

114

Развеселен

преди 2 седмици

Собственичката стояща зад "историческия парк" имала стотици имоти на обща стойност близо 500 МИЛИОНА лева които е закупила според нейните собствени думи с печалбите от фризьорския салон и щото спестявала - не ходела по дискотеки не пиела и не пушела :)) Има ли ПОНЕ ЕДИН от техните симпатизанти, който да вярва в тая жалка лъжа? :)))

113

Баба ви

преди 2 седмици

И за слепите е ясно как се действа в нашата държава, уплашиха се от малката партия и искат да я смачкат. Господа тол...лупи отвръщавате нормалните хора все повече от ден на ден.

112

Реалист

преди 2 седмици

Колкото повече ги мачкате, толкова по голяма подкрепа ще получават.

111

Мен

преди 2 седмици

Щом се активизираха срещу тях, това е добър знак за тази нова партия. Щом ги атакуват, значи се страхуват от тях.

110

Анонимен

преди 2 седмици

Как може някой да нарушава рахата на Боко и Шиши? Я веднага да се вадят бухалките НАП, Митница, РИОСВ.... и ако това не им помогне да се пуца с пушката за глигани ! Защо се покри слулая със застреляния данъчен спрял точене на ДДС от месо за милиони ?

109

Кико

преди 2 седмици

Спецов да не падне случайно от балкона.

108

Анонимен

преди 2 седмици

Тия влязоха изненадващо в парламента и мафията се активира на мига,сега ще има фалшиви сигнали,купища проверки и какво ли още не,само и само те да бъдат стиснати за гушата от органите на власта който работят Единствено за Дълбоката Държава-мафията!

107

Банкеръ

преди 2 седмици

Досега НАП къде са станали,?Човека най вероятно си плаща данъците иначе как се строят такива работи в Неофит Рилски.

106

Анонимен

преди 2 седмици

Това представлява "европейска" България....мафията тероризира чрез държавата бизнеса и конкуренцията. Прокопиев е решил да опаше цялата държава с ветрогенератори и никаква сила не може да го спре!

105

Само

преди 2 седмици

Каква гюрултия се вдига от големите партии, чак за 6 път пращат НАП. Това е партията хора да знаете. Щом тези стари хиени ги мачкат Теа е партията.

104

Турист

преди 2 седмици

До там ли стигнахте, защо не го проверихте нпреди 5 години, окрадаха България за 35 години, а този човек поне нещо е построил! Той ли се оказа найголемия престъпник в държавата?Срамота!

103

Явя

преди 2 седмици

Плюйте, плюйте, следващият път не 4.65 а 46.5 процента ще вземат. Пуснете всички кучета, само ивдигате рейтинга на партията. е приятно плюене.

102

Веган

преди 2 седмици

Киро Брейка не харесва Спецов, защото навремето е използвал много анаболни стероиди.

101

Анонимен

преди 2 седмици

Този измамник с парка отдавна трябваше да е в затвора. Толкова хора завлече!

100

Анонимен

преди 2 седмици

Пуделите на Посолството го усетиха като трънче в петата и веднага се хвърлиха да му търсят цаката на Величието. Пълна демокрация, само дето използват институциите на държавата, за разчистване на политически сметки

99

Анонимен

преди 2 седмици

Няма лошо, нека проверяват, ама всеки. Кога ще проверят и управляващите? Какво стана с кеша, дето Божков носеше на Горанов всеки месец, какво стана с кюлчетата и пачките, какво стана с пудела на ПП и ДБ. Тях кога ще проверят?

98

Анонимен

преди 2 седмици

Машината за рекет работи безотказно. Спецов добре се справя със задоволяването на кокорча.

97

ми прав си

преди 2 седмици

До Обръщение За Величие зора сега започва!Чакат се последните траншове за усвояване!От догодина-край на далаверата,ЕС ще дава пари само като заеми!От ЦИК приятел ми каза,че отново проверяват процентите на Величие!Явно много им пречат!