Кадър: bTV
fallback

„В досегашните парламенти липсваше работа“, казаха пред bTV лидерите на партия „Величие“ Николай Марков и Ивелин Михайлов. Според паралелното преброяване партия „Величие“ влиза в 50-ото Народно събрание.

Oще по темата
„Много сме далеч от законодателната власт като държава. Не сме сигурни дали ще се формира правителство. Крайните резултати не са излезли. Що се отнася до законодателство – България е парламентарна република. Приетите закони трябва да се изпълняват“, допълни Николай Марков.

Според него в момента парламентът се е превърнал в гумен печат.

„За начало – как се изпълняват законите? Ще осветлим процеса, по който се контролира изпълнението на законите. Най-лесно е да се правим на писатели на закони“, допълни Марков.

„Ние нямаме съмнение, че България трябва да е в ЕС и НАТО. Сключили сме договори със задължения. Трябва да видим кои „задължения“ ни се вменяват от нашите политици“, каза Ивелин Михайлов.

„Има заплахи. Аз не съм кандидат-депутат. Заплахите идват от управляващи в парламента и които контролират НСО и служби. В кампанията никой не разбра, че съществуваме. Правихме кампания в интернет“, допълни Михайлов от "Величие".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

237

Спокойно,

преди 2 седмици

въпрос на време е да разберем,че изобщо не сте съществували,както това стана със СДС,НФСБ,Атака,ВМРО и още други по-малки или по-големи,които се оттекоха в канала на историята!!!Сега е ред на вас,ИТН,Възраждане,ПП-ДБ,БСП-ДС и други такива еднодневки,като носни кърпички за еднократна употреба!!!По-лошото е продължаващото и ширещото се,прогресивно опростачаване на народа,след като близо 100 000 *** са гласували за вас-триумфът на посредствеността,част от масовката или представителната извадка!

236

Никой

преди 2 седмици

"никой не разбра, че съществуваме" - и така ще си остане. И никой няма и да разбере, че сте в народното събрание, а есента след новите избори никой няма и да се сети, че ви имало, защото вече ще сте се разотишли по другите партии.

235

Тъй де!

преди 2 седмици

Величието е с под 100 000, ама там всички сте дабъл вижън! От водка, наркотици и амфетамини ви се привиждат 200 000 гласа.

fallback