237

Спокойно,

преди 2 седмици

въпрос на време е да разберем,че изобщо не сте съществували,както това стана със СДС,НФСБ,Атака,ВМРО и още други по-малки или по-големи,които се оттекоха в канала на историята!!!Сега е ред на вас,ИТН,Възраждане,ПП-ДБ,БСП-ДС и други такива еднодневки,като носни кърпички за еднократна употреба!!!По-лошото е продължаващото и ширещото се,прогресивно опростачаване на народа,след като близо 100 000 *** са гласували за вас-триумфът на посредствеността,част от масовката или представителната извадка!

236

Никой

преди 2 седмици

"никой не разбра, че съществуваме" - и така ще си остане. И никой няма и да разбере, че сте в народното събрание, а есента след новите избори никой няма и да се сети, че ви имало, защото вече ще сте се разотишли по другите партии.

235

Тъй де!

преди 2 седмици

Величието е с под 100 000, ама там всички сте дабъл вижън! От водка, наркотици и амфетамини ви се привиждат 200 000 гласа.

234

Анонимен

преди 2 седмици

Величествен търбух има самообявилият се полковник. И му сложил един кръст отгоре.

233

стоян

преди 2 седмици

Всички социологически агенции да се разпуснат.Да не споменеш партия която влезе в парламента е позор за соцологията.Иначе всички нормални и обикновени българи подкрепяме Марков и Ивелин.С вас сме.Смело напред.Разбутайте цялата корумпирана ***.

232

Банкеръ

преди 2 седмици

Трябва всички Социолози,които пропуснаха200 хиляди избиратели да си изядът дипломите публично.Ако добавим и Възраждане картинката става критична.Следващите протести ще са с камъне и дърве няма да са много далеч във времето.

231

Анонимен

преди 2 седмици

До доживяхме и...а ти гледал ли изявите на ВИЛИКИЯ ИМ ВОЖД- ТОЙ ЖИВЕЕ В ИЗМИСЛЕН ПАРАЛЕЛЕН СВЯТ- БИЛ ГЕНЕРАЛ МАЙОР- СИДЕРОВ НОМЕР ДВЕ- КО СТАНА С АТАКА...А С ТЕЛЕВИЗИЯ АЛФА

230

доживяхме и...

преди 2 седмици

...дисциплинарно уволнявани от НСО да оправят държавата. Най-после.

229

Изиор

преди 2 седмици

До Роки - като тинейджър съм слушал подобни идиoтиии от някви пияни Копейки пред блока, след като влезнах в университета и там задълбочено изучавахме нашите възрожденци, просто разбрах, че са толкова Огромни и над-държавни, че повечето хора нямат дори капацитета да се докоснат до тях камо ли разберат. Та Левски е имал план да освобождава самите руснаци от вapварската им изостанала държава, която според него е била по-зле от Османското иго. Туй то. Дет се вика, малкопишкови комплекси на Марков.

228

Роки

преди 2 седмици

Този *** - дебелия незабвано трябва да се разследа от прокуратурата. Вижте му клиповете по разни телевизии, как говори за Левсеки , за възрожденците ни, "чиито бащи били въшкари", че трябва да се отдели Варненската област към Русия и всякакви други извращения. Пожелавам му да умре до утре, тая дебела свинска ***!

227

ясно

преди 2 седмици

Партията се финансира огт строителната фирма на нейния съпредседател чиито най-големи и щедри клиенти са руските разузнавателни слуежби.Понятна!!!

226

до трети

преди 2 седмици

в хпоследното си видео в ютюб другаря полковник съобщава че всеки който е за премахване на окупаторската съветска армия в България се знае поименно , знае се адреса му и се изготвят списъци на хора за избиване ,защото според него и сега сме във гражданска война.Няма ли ДАНС за този психопат препил с боярщик

225

Анонимен

преди 2 седмици

Коцето се е запътил при Волен и Симеонов.Все чоп тарикати не способни да направят *** за зеле камо ли да стават за такъв.Коцето с отбора гъзоруки плямпалници едно дърво не са засадили но с амбиция да са начело на държавата.Когато Волен беше в играта Коцето загряваше по тъч линията.Сега той е в играта а Величие е поредния инженерингов проект.Използват нещо с което много българи навън се сблъскват -Високите данъци за да хранят Ордите несретници дошли за по-добър живот на запад.Величие също влиза.

224

Анонимен

преди 2 седмици

Е чи, какво Величие Ве КоммунПлъх? След 1944г иззехте на Българските Селяни Земите и си ги натикахте в Колхозите - ТКЗС и сега къде ти е Българизма? На коя Земя? Може би на Цялата Земя! По Бъгарските земи в момента е закона Крепостничеството въведен от Йосиф Сталин от по времето на СССР! То по Черно Море веке няма Български Курорти, тоя взел да ми говори за Величие! То повече е България извън България ве Комун смотан, повече българска земя имаме извън България ве!

223

Анонимен

преди 2 седмици

СЕГИ ОЧАКВАМЕ ДА СЕ СЪБЛЕЧЕ ГОЛ И ДА ЯХНЕ КОН- ТИЯ СА ПАЦИЕНТИ НА КАРЛУКОВО!

222

Анонимен

преди 2 седмици

Мъ къф генерал майор-изгонен,уволнен дисплинарноот НСО 2007г и днес вече е лицето на "ВЕЛИЧИЕ"- големи ВЕЛИЧЕСТВЕНИ Б О К Л У Ц И И ЗА КЪФ .УР СА НИ ТИЯ ЛЪЖЦИ И МОШЕННИЦИ!

221

Анонимен

преди 2 седмици

Поредните руски наколенки. Явно Копейкин се изтърка и сега ще има ново руско шоу.

220

Анонимен

преди 2 седмици

Гледал съм го господин генерал - майора в Тик Тока. Скоро всички ще разберем, че съществува. Как беше - преди интернета само вашите знаеха че си ***.

219

Анонимен

преди 2 седмици

Възрожденците си въобразиха, че тези са им гепили електорат и - плюйте да ги плюем.)))))

218

Анонимен

преди 2 седмици

ГНУСНИ МАРИОНЕТКИ!