Снимка: БГНЕС
fallback

Гласувах за политици, които спазват конституцията. Гласувах политиците да са почтени и да работят за интересите на хората, да поставят обществените интереси над личните, заяви служебният премиер Димитър Главчев, след като упражни правото си на глас.

Надявам се бързо да бъде сформиран кабинет, стабилен парламент с пълен мандат и редовно правителство с пълен мандат и да се продължи пътят на България към по-добро, подчерта премиерът.

България е избрала своя път на развитие и да продължим в същата посока. Естествено скорошно влизане в Шенген и по земя и догодина Еврозона. Нека да продължи този път и ако може да се ускори, каза още Главчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

100

Анонимен

преди 3 седмици

И ние се надяваме.. бързо да се изнижеш!

99

Shark

преди 3 седмици

До 73. Напротив, изобщо не е брандиран. Брандирани са ти "съветите", специално подготвени фрази за такива като мен, които не се вписват в статуквото ви и ще ви нарушат плановете. А ако някой ми дава съвети в анонимен чат нито ще ги приема, нито ще се замисля, защото знам много добре за какво иде реч-опити за манипулация.Не знам колко си живял,но такива неща съм ги видял вече, през 89та излъгаха пребоядисаните комунисти!Накои още се подвизават в политиката,като малкото генералче от ДБ. Достатъчно

98

хахахах

преди 3 седмици

да бе, колкото по-дълго, толкова повече, нали?

fallback