Снимка: БГНЕС
fallback

"Президентът Румен Радев отново по най-безотговорен начин се намесва в предизборната кампания с внушения, с които плаши хората и се опитва на практика да налее гласове към "Възраждане" и да дезориентира допълнително хората".

Това заяви в Бургас съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов по повод вчерашното изявление на държавния глава, в което той говори, че е възможен “ядрен армагедон”, че НАТО вече участва във войната в Украйна “на всички нива” и че българските евроатлантици са “самозвани” и “страхливички”.

Христо Иванов припомни, че вече две години президентът не изпълнява конституционното си задължение да свиква Консултативния съвет по национална сигурност. "И смята, че той няма никакъв интерес от развитието на политиките по отбраната и националната сигурност, а се занимава единствено с подобен предизборен популизъм", коментира Иванов, цитиран от пресцентъра на ДБ.

"Това е недостойно за български офицер и безотговорно за български президент! И го призовавам да спре", каза Христо Иванов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

107

Марио

преди 3 седмици

Най-добре ще е и самият Христо Иванов да изчезне завинаги от политическата сцена.

106

Иванова

преди 3 седмици

Този тотално вече изперка и говори глупости. На следващите избори ще говори и, че ще са първа политическа сила. Това като влезе човек в политиката и се главозамайва. Не мога да ги разбера тия хора какво толкова намират в това и защо се овълчват така.

105

Петър

преди 3 седмици

Христо Иванов - Безполезния пак се опитва да си прави реклама

fallback