Снимка: БГНЕС
fallback

Съпредседателят на "Продължаваме промяната" (ПП) Кирил Петков в ранни зори пусна в социалните мрежи лека шегичка по отношение на една нашумяла тема в последните дни, а именно билбордове с ликовете на Николай Денков, Бойко Борисов и Делян Пеевски.

Oще по темата

Припомняме ви, че билбордовете буквално взривиха цяла България. Дори ЦИК си определи като опит да се нарушат добрите нрави.

"От моята тераса не се вижда страшният билборд …", написа Кирил Петков в личния си фейсбук и сподели кадър от там, на който се вижда как пие кафе, подпрян на парапет.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

158

Анонимен

преди 1 месец

....... Ако чакаш достатъчно дълго на брега на реката, ще видиш труповете на враговете си, да се носят по течението покрай теб- Сун Дзъ и брат му Си Дзинпин. ВВП кротко седеше на Днепър! И, на Днестър, Дунав и Рейн. Нямам бърза работа!А, уж, рекламата на хазарта бе забранена.Коз,коз и три яки пики метър, рече Тиквето, оригна се и се побара по топурдаците!Шефе, ама на гюлбара и тапа си гола вода! Ще видиш на изборите! Фанал съм сичките капии! рече #Кой!Игрички, бате!"

157

Анонимен

преди 1 месец

*** Ганчев и полякът Роман Вардас бяха вече реабилитирани!Решиха да откраднат ковчега с кокалите наЗлокобурга ( skandalno.net). Мадридския мошеник, тамън бе заложил на червено и на 18, вдигна GSM-а. Олекна му! Беше Раев! Абе, Раев, тамън си помислих, че *** ще ме изнудва! Не давам Врана! Давам само колата на Калина. На Територията! От мен да мине!Винаги с Германия и никога против Русия, беше рекъл Татко, помисли си ММ и загуби. Зелено и 318! Карък!Ако чакаш достатъчно дълго на брега на реката, ще видиш труповете на враговете си, да се носят по течението покрай теб- Сун Дзъ и бр

156

иво

преди 1 месец

Всички видяхме сглобката на престъпното статукво.Край.Истината е в партия Величие.Това е.

fallback