157

Анонимен

преди 1 месец

....... Ако чакаш достатъчно дълго на брега на реката, ще видиш труповете на враговете си, да се носят по течението покрай теб- Сун Дзъ и брат му Си Дзинпин. ВВП кротко седеше на Днепър! И, на Днестър, Дунав и Рейн. Нямам бърза работа!А, уж, рекламата на хазарта бе забранена.Коз,коз и три яки пики метър, рече Тиквето, оригна се и се побара по топурдаците!Шефе, ама на гюлбара и тапа си гола вода! Ще видиш на изборите! Фанал съм сичките капии! рече #Кой!Игрички, бате!"

156

Анонимен

преди 1 месец

*** Ганчев и полякът Роман Вардас бяха вече реабилитирани!Решиха да откраднат ковчега с кокалите наЗлокобурга ( skandalno.net). Мадридския мошеник, тамън бе заложил на червено и на 18, вдигна GSM-а. Олекна му! Беше Раев! Абе, Раев, тамън си помислих, че *** ще ме изнудва! Не давам Врана! Давам само колата на Калина. На Територията! От мен да мине!Винаги с Германия и никога против Русия, беше рекъл Татко, помисли си ММ и загуби. Зелено и 318! Карък!Ако чакаш достатъчно дълго на брега на реката, ще видиш труповете на враговете си, да се носят по течението покрай теб- Сун Дзъ и бр

155

иво

преди 1 месец

Всички видяхме сглобката на престъпното статукво.Край.Истината е в партия Величие.Това е.

154

Анонимен

преди 1 месец

До От мен!!!Знаеш ли какво беше през Бойко-Цветановото управление? Куршум от дясно, куршум от ляво, а по средата народа като жертва!

153

Анонимен

преди 1 месец

Оранжевото означава много неща, но това означава и политиците, а жълтото също означава много неща, но това е олигархията!

152

От мен!!!

преди 1 месец

Тоя мамул умишлено ме кара да гласувам за Боко...

151

Анонимен

преди 1 месец

Борисов(Тикквата) е оранжев, затова и нямаше просперитет в България през управлението му и много хора се разболяваха или умираха. Сега сложиха и жълтия Киро, което е още по-зле, а розовото и червеното, означава бомби; църквата и религията - бедност, понякога и наркозависимост; а на депресивните цветове, сечаха дървета, цветята съхнеха, хора умираха; освен, ако не направят някакво добро съчетание на цветовете така, че да има просперитет и не се разболяват и умират хора.

150

Анонимен

преди 1 месец

(clown)

149

Минуващ

преди 1 месец

Тази статия е тригърнала много нискочели и платени сънародници еднокнижници, фенове на ГЕРБ и ДПС. . . и това е добреее!

148

Анонимен

преди 1 месец

Има един единствен известен начин един мъж да стане за резил при секс , Киро инвистиционнатя иновация сътвори две в едно .

147

Анонимен

преди 1 месец

Поредното тъпчене на закони му е смешно. Жаля само тия които се припознават в Кирчовците и очакват наистина някаква промяна от тях. След няколко години ще ги псуват, а те ще са на островите.

146

Анонимен

преди 1 месец

Кирчо пак се е объркал. Не е"страшен", а просташки. Дойдоха със слогана:"връщане на законността". Всички закони потъпкаха по пътя си, както никой друг не го е правил досега.

145

СмЕЕЕх

преди 1 месец

Светата троица : Киро Дрогата, двуцевката Леля Асена и сапунения академик Плъха ДенкоФ. . . Под съпровод на Ристю Мореплаватела и миниатюрния генерал - Наско Гнома.

144

Плъха Денков

преди 1 месец

На Кирето изобщо не му пука, че е убил човек нареждайки на джипа да кара с 140 вместо с 70 км/час. . . . Ама има си оправдание - бил е на кристали !

143

Споко

преди 1 месец

от твоята тераска се вижда лицето на почернената вдовица от варненската болница, която оцеля при зверският удар със 140км в час... Ти приключи политическата си кариера..

142

Анонимен

преди 1 месец

Убиец, нали щеше да спреш предизборната кампания, докато не се увериш, че всичко за пострадалото при катастрофата семейство е в ред. За колко часа беше спряна предизборната кампания? Докато интернет мажоретките те успокояваха, като че ли ти си изгубил съпруг, баща, здравето си. ***. Какво търсиха онези мистични хора от службите около пострадалата жена? Убеждаваха е, че тя е виновната, за да не даде показание, което би могло да ти навреди. По-голям изверг България не е имала. ***.

141

Анонимен

преди 1 месец

То от неговата тераса и Българите не се виждат май.

140

Киро Истината

преди 1 месец

Е тука вече има парапет ...

139

Форекс

преди 1 месец

Тия управляваха държавата като треторазрядна фейсбук страница за продажба на оргинални резачки Щил за 39 лв. Снимки, колажи, маркетинг, таргети ,кеш от рекет и дарен от лоши батковци -шарлатани.

138

Анонимен

преди 1 месец

Важното е, че пътния учстък, на който колата му уби човек, е преасфалтиран за да се скрият всички улики и да се замърси местопрестъплението.