Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

До момента има получени 128 сигнала за купуване на гласове, образувани са 51 досъдебни производства, съобщи в Роман министърът на вътрешните работи Калин Стоянов.

Той допълни, че на територията на Сливен се провежда специализирана полицейска операция, свързана с нарушаваното на изборните права на гражданите. Проверяват се седем получени сигнала, като на места са открити списъци с имена и суми, и други вещи, за които се очаква, че ще бъдат съпричастни към извършени престъпления, посочи министърът, цитиран от БТА.

Той допълни, че в следващите дни и в Северозапада могат да се очакват подобни акции.

Калин Стоянов беше в Роман във връзка с промяната в статута на структурата на МВР в общината, която от Участък става Районно управление. Управлението бе възстановено тази година, след като преди две години беше закрито с решение на тогавашния министър на вътрешните работи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Анонимен

преди 4 седмици

И аз продавам глас, обявих на всички ама няма кой да го купи засега. Само за Възраждане казах, че не искам да гласувам, защото са ми доста анти и много лъжат.Ама все пак Костадинов е роден в деня на лъжата, какво друго да прави

26

КОЧО

преди 4 седмици

Оставете изборите.Експресните лични карти ще се били заявявали навсякъде из страната,НО ще се получават САМО В СОФИЯ??! Поредна дивотия!!!! При тази експресна система не виждам какво и е експресното.Подавам заявление в Силистра и тутакси трябва да хвана влака за София,за да мога на следващия ден да се докопам до личната карта.Какво трябва да се направи??! Като стана вътрешен министър ще ви кажа...

25

Анонимен

преди 4 седмици

дпс дори нямат нужда да купуват гласове, те си имат съвсем законно турски избиратели, които дори не знаят български!

fallback