Снимка: БГНЕС
fallback

Списъкът с имената, разпространени от медии за проектоправителство, са спекулации, заявиха от партия "Продължаваме промяната".

В него за премиер е посочен Кирил Петков, за министър на финансите Асен Василев, на правосъдието - Христо Иванов, а на вътрешните работи - Бойко Рашков.

Oще по темата
Пред БНР Даниел Лорер от ПП, чието име фигурира в списъка като бъдещ министър на външните работи, беше категоричен, че в партията му не са правили подобни списъци и че разговори за имена на министри все още не са водени.

"Всичко това са спекулации. Започваме с преговорите за политики, ще говорим за хората след това", коментира той.

Георги Гьоков от БСП отрече да му е предлагат поста на министър на труда и социалната политика с думите: "Към момента няма абсолютно никакви разговори за постове".

Любомир Каримански от "Има такъв народ" също заяви, че не е получавал предложение за министър на икономиката.

"Категорично не са водени такива разговори. В момента така или иначе сме се разбрали, че преди да минат отделните политики, няма да се водят такива разговори", каза Каримански.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

121

Анонимен

преди 2 години

Пожелавам на БЪЛГАРИЯ проф. Герджиков за Президент!Господ да Благослови!

120

Анонимен

преди 2 години

Комунисти поставени лица. Целта беше да свалят Бойко Борисов от власт за да крадат те.

119

Анонимен

преди 2 години

В 24 МИР - София, в една от СИК, мошенниците Макс и Мориц , по преброяване на контролните разписки имат 23 гласа, а машината им дава 103 гласа. Маистина софтуера е манипулиран в тяхна полза.

fallback