"Има такъв народ" ще подкрепи правителство с мандата на "Продължаваме промяната", заяви пред БНР лидерът на ИТН Слави Трифонов.

Още по темата
"На България ѝ е необходимо правителство, което е различно от правителството, което управляваше дотук 12 години. Трябва да се премахне, да се тръгне в съвсем друга посока от това, което представляваше правителството на ГЕРБ и управлението, което ни се демонстрираше и на което бяхме подвластни 12 години", посочи още Трифонов.

Той посочи, че преговорите ще се случват "пред очите на хората":

"За да бъдат изпълнявани целите, човек не трябва да бъде краен, а да е готов на компромиси. Ние сме си поставили цел да има правителство, което да се с прави с кризите, които предстоят на всички ни - и енергийна, и здравна, и икономическа“, подчерта лидерът на ИТН.

По думите му редовно правителство, излъчено от парламента и подкрепено от широк спектър от депутати, трябва да ни помогне да излезем от всички тези кризи.

"Компромисът е потребен и той ще бъде направен", каза още Трифонов. Той подчерта, че няма да приеме всичко безрезервно, но ще бъде смирен и ще направи всичко възможно да има правителство.
 

Коментари Напиши коментар

293

Продължение

преди 8 месеца

До ВЕРА СУ.....Аз подкрепих този,който подаде грешна декларация относно гражданството си-този,когото ние разкрихме и подадохме сигнала....Браво Славчо!

292

ИТН-подлога на Радев

преди 8 месеца

Партията на Радев предложи постове на ИТН и ги уреди с министри-на икономиката, на земеделието и на спорта и така РАДЕВ ИМ ПЛАТИ С ПОСТОВЕ. Христо Иванов беше овъзмезден заради цирка на плажа на "Росенец" и заради отнетите гласове от ПП. Най-вероятно, когато Радев стане президент/няма как да не стане, като има добермана Рашков и IT специалистите на машините/ ще направи Мая ПРОКУРОР. РАДЕВ плати и на Янаки Стоилов с пост в КС. E, ТОВА AKO НЕ E КОРУПЦИЯ, КАКВО Е! ПРОДАЖНИЦИ ЗА ПАРИ И ВЛАСТ!

291

ТОЯ ЛИ БЕ!

преди 8 месеца

Тоя може да се издигне единствено в очите на селските чал.гари. Бог наказва с болести, а тоя е не само враг на България, но и на Бога.