fallback

Предизборната кампанията свършва тази вече в полунощ. Картите са раздадени, а как ще се подредят гласовете ще разберем след близо 48 часа.

Социолозите са предпазливи за всичко, което ще се случи в неделя. Голямата битка се очертава за второто място. Как изглеждат нещата пред погледа на Асен Василев?

Oще по темата
"Доколкото разбирам, ЦИК си охраняват техните машини, само там е сложен софтуерът. Това ще са машините, които най-вероятно ще отидат по страната, така че не очаквам никакви проблеми с вота", коментира съпредседателят на "Продължаваме промяната" в предаването "Директно".

По думите му това е опит хората да се разколебаят да отидат да гласуват.

"Не сме съгласни да бъдем в коалиция с ГЕРБ. Това сме го заявявали нееднократно. Особено след като ходихме из страната и видяхме нивото на принуда и страх, които гражданите имат, че ще бъдат уволнени, ако даже излязат на площада да си говорят с нас, или друга политически сила, която не се казва ГЕРБ", заяви Василев пред Bulgaria ON AIR.

Той допълни, че вижда като естествен партньор "Демократична България", формацията на Манолова и сподели, че остават отворени за разговори с БСП и "Има такъв народ".

"Има един компромис, който ние не сме готови да направим. Компромисът, който е свързан с това да се спрат кражбите и всички, които са виновни за тези кражби, да бъдат наказани. Извън този компромис - ние сме готови да разговаряме по абсолютно всички теми", каза още Василев.

"Хората трябва да знаят за какво гласуват в неделя. Ако гласуват за "Продължаваме промяната", те гласуват за Кирил Петков като премиер, с ясен екип, който ние сме показали", обърна внимание съпредседателят на партията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

140

ББ

преди 2 години

мали каква "война" на ***,добрата новина е,че Народа ни ви е виждал ...наджиял е родителите ви предатели...не ги помним...избихме ги,дпс-гроб са мафия,Народа ни живее зле,предаден,разделен,слаб,без арммия,без компетентна администрация,зависими съд и прокуратура,турчета и помачета полицай,неграмотни...е как ще продължим бре...харакири ли ще си правите?единственият изход е...Промяна...или умирате като роби...както искат плащащите ви дпс-гроб!

139

Стоян

преди 2 години

Любомир Кариманси е един агресивен,зъл мръс ник и некадърник ,жаден за власт.Същия като учиндолските мутри.Той затова е в тяхната партия,пълна с некадърни негодници.Чиба беее,чиба!

138

Анонимен

преди 2 години

Я,кат те гледам тръпки ме побиват и си спомням за приказките на баба ми ,едно време,за талъсъме и вампире!

fallback