140

ББ

преди 2 години

мали каква "война" на ***,добрата новина е,че Народа ни ви е виждал ...наджиял е родителите ви предатели...не ги помним...избихме ги,дпс-гроб са мафия,Народа ни живее зле,предаден,разделен,слаб,без арммия,без компетентна администрация,зависими съд и прокуратура,турчета и помачета полицай,неграмотни...е как ще продължим бре...харакири ли ще си правите?единственият изход е...Промяна...или умирате като роби...както искат плащащите ви дпс-гроб!

139

Стоян

преди 2 години

Любомир Кариманси е един агресивен,зъл мръс ник и некадърник ,жаден за власт.Същия като учиндолските мутри.Той затова е в тяхната партия,пълна с некадърни негодници.Чиба беее,чиба!

138

Анонимен

преди 2 години

Я,кат те гледам тръпки ме побиват и си спомням за приказките на баба ми ,едно време,за талъсъме и вампире!

137

Северозапад

преди 2 години

Ако не си толкова ококорен като настъпена жаба, може и да ги не е страх хората, приличаш на избягал от лудницата

136

П.К. инк.

преди 2 години

Дон Кихот и Санчо Панса преди голямата битка с вятърните мелници.

135

Анонимен

преди 2 години

Как изведнъж, след ковид пандемията, на много умни, образовани млади, им домъчня за родината и почувствах силен порив, да застанат начело на държавата? Някои от тях, имат още по-малко желание да останат на запад, поради провален бизнес, като дуото Петков-Василев/Пецов, например.

134

Мутрите вън

преди 2 години

Нормално си е да ги е страх хората. След 30 г. комунизъм и Тодор Живков, а после и след 12 г. Бойко Борисов, Бълтария вече изобщо не е същата. Дано са го разбрали бившите управляващи страната. Харвард си е Харвард, изобщо не е като Софийския университет или пък още повече като милиционерските училища в Пазарджик и село Симеоново ! Честито на Кирил Петков !

133

Мдаа

преди 2 години

И мен ме е страх но таино ще гласувам за - слави и ще твьрдя , че сьм пуснал за герб

132

Joko

преди 2 години

Как няма да ги е страх ! И аз не бий разговарял с МОШЕНИЦИ !

131

Схемата се повтаря

преди 2 години

От години се прилагат психологични трикове за маркетинг и продажби, а вече и в изборите. Има хиляди хиляди книги написани по темата, особено от харвард! Останахме изумени от опулената мутра на тоя асен от ТВ реклама на партията, все едно е Кашпировски, екстрасенс лекуващ чрез телевизията. Лошото е, че много наши събратя не виждат огромната манипулация с която тия диваци искат да влязат в парламента! Никога, ама никога не забравяйте едно"ПЪТЯ КЪМ АДА Е ПОСЛАН С ДОБРИ НАМЕРЕНИЯ"!

130

Петър

преди 2 години

Е как няма да бягат като сте мошениц-и ти,и Киро,и Спецов.А ти ококорен направо ги плашиш,явно и жените се плашат щом бягат от теб.Тия дето ви вярват ,защото сте доказани мошеници са без акъл.На какво се надяват и те незная, но си се самозалъгват

129

Наблюдател

преди 2 години

Това клоунче дори няма вид на мъж! А , да ! Забравих, че той е госпожичката на Спецов ! Sorry !

128

Тиква

преди 2 години

Пожелавам успех на умни и интелигентни хора, на Мутри и крадци Провал, по коментарии виждам че, повече тук са Тарикати и крадци, със една дума: гробисти.

127

Този като го видя,се

преди 2 години

сещам за вица с валяка:валякът го гази,а шофьорът му го пита-кво се пулиш бе, ти валяк не си ли виждал?Пожелавам му,както и на партията му с Кирчо-лъжеца, успешен провал на изборите,да видят валяка отдолу.Ние видяхме какво значи юпита да ни управляват:много приказки(основно лъжи и клевети),а после си отиват като тежки милионери да си харчат завлечените пари за луксозен живот

126

Анонимен

преди 2 години

И на мен, ако ми вземете личните данни от АйТи компания, на ваш приятел, за да ми досаждате с агитация, няма да ми се иска, да говоря с вас.

125

Анонимен

преди 2 години

Добър повод, да откажат разговор с лъжци и тарикати.

124

Кико

преди 2 години

Не гледай така уплашено, ножа е дървен!

123

ПП

преди 2 години

Продаваме министерски постове срещу подобаващи,, дарения,,В Канада му викат ,,подкуп,, ама тук си е просто дарение

122

ББ

преди 2 години

До Анонименне бре ..диана...анонимна...и ...дреме ни как обработване неграмонтините...няма бсп-та...нама пеевски...няма обслужващият го и грабещ борисов...няма го капи...боса на босовете доган..няма ядрени на путин..башибозуци на султано..Бог ни е дал животите и правилата по които да живеем..ценностите,земята и водата,въздуха..отнемате ни божии, дадености..продовате ни ги на безбожни..ще сте най богатите в..гробищата,убивате собствените си деца,дори не го осъзнавате..или не ви дреме болни е...

121

ББ

преди 2 години

пиша за ..не ни е страх бре...бях обиждан,заплашван,зачекван от списъци в общини...отнемаха ми наследствени...дпс гроб...обявиха ме за не българин...приятели...нямат аргументи и като селски клюкарки чернят хората имащи мнение,дпс-гроб...нямат шанс...заплахата са...мълчащите...андрешковците...оцеляващите ми братя...ДПС-Гроб мафията обявила война на Народа на България...добре дошли...жертви...имащи само пари,офшорни и...болно его!Чиста и Свята!Бог да пази България!не срамете децата си братя!