Снимка: БГНЕС
fallback

Мая Манолова, лидер на гражданската платформа "Изправи се. БГ", поиска  предизборен съюз между коалицията "Изправи се БГ! Ние идваме", обединението "Демократична България" и проекта на бившите министри Кирил Петков и Асен Василев.

Oще по темата
Тя заяви в интервю пред БНР, че едно такова обединение трябва да се стреми към управление на държавата.

"Отправям публично този призив към Христо Иванов и към Кирил Петков и Асен Василев за обединение на промяната, която да бъде първа политическа сила в следващия парламент, да има правителство на промяната", каза Манолова в предаването "Политически Некоректно".

Според нея е време партиите да преглътнат егото си и да се участва в следващите избори с перспектива за българските граждани. Манолова бе категорична, че със сигурност нейната формация ще прескочи парламентарната бариера.

Сред потенциалните си нови партньори Мая Манолова не посочи партия "Има такъв народ", която до думите ѝ "има други планове".

Манова коментира и работата на Комисията за ревизия, която по думите й е "една от малкото временни комисии, които завършиха и с доклад работата си, с изводи и препоръки".

"Имаше разкрития по същество за огромни злоупотреби, като на първо място това беше в дружествата по енергетика заради скока на цените. Ние направихме нашите препоръки", каза още Манолова.

Според нея има нужда от нови играчи на политическата сцена, на по-важното е кои от формациите на промяната "наистина искат да демонтират мафиотския модел, кои искат съдебна реформа".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

275

Анонимен

преди 2 години

Опъзит Народният Зговор е в ръцете на Борисов, Нинова и Трифонов. Останалото са шнорхели, тролери и асансьорища в полето

274

Анонимен

преди 2 години

Майче къде сега Ше си закачиш сливата!

273

Асен

преди 2 години

Демократична България сега ще им дръпнат целия объркан и без това електорат!

fallback