Снимка: БГНЕС
fallback

"Няма основа на която да се говори за сътрудничество с ГЕРБ", заяви заместник-председателят на ВМРО и евродепутат Ангел Джамбазки в интервю пред БНР.

Oще по темата
Той подчерта, че "Обединени патриоти" са били коалиционни партньори на ГЕРБ в управлението на страната в последните 4 години заради неща, които са били важни за ВМРО, но и партията е понесла репутационни щети от това.

"Това, че не влязохме в 45-ото Народно събрание е ясен знак от избирателите за това", каза още Джамбазки.

Той коментира и отстъплението на лидерите на формациите в коалицията "Българските патриоти", като ги определи като гаранция, че егото е преглътнато и няма да пречат "нелицеприятните думи", които те са разменяли помежду си през годините.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

54

ББ

преди 2 години

е както и да се пънете по делата ще ви съдим...обслужващ персонал мафията сте!!!РСМ в ЕС само ако спре да краде историята и националните ни герои...всеки направил компромис е Враг на Народа ни!!!Никога повече гробаре,пУтриоте,"московски турци"от дпс,бсп...едно и също са,продават животите на децата ни...Бог да пази САЩ!

53

Анонимен

преди 2 години

Логично агентирно поведение - ВМРО ще се съюзи с тези, които увеличиха двойно секциите в Турция и са готови да пуснат Македония в ЕС без условия. Така наредиха от Москва!

52

Анонимен

преди 2 години

И секиму добро струва,само, знайте, за парата,като човек - що да прави?продава си и душата.!

fallback