54

ББ

преди 2 години

е както и да се пънете по делата ще ви съдим...обслужващ персонал мафията сте!!!РСМ в ЕС само ако спре да краде историята и националните ни герои...всеки направил компромис е Враг на Народа ни!!!Никога повече гробаре,пУтриоте,"московски турци"от дпс,бсп...едно и също са,продават животите на децата ни...Бог да пази САЩ!

53

Анонимен

преди 2 години

Логично агентирно поведение - ВМРО ще се съюзи с тези, които увеличиха двойно секциите в Турция и са готови да пуснат Македония в ЕС без условия. Така наредиха от Москва!

52

Анонимен

преди 2 години

И секиму добро струва,само, знайте, за парата,като човек - що да прави?продава си и душата.!

51

Анонимен

преди 2 години

Патриот е душа даваЗа наука за свободаНо не свойта душа братяА душата на народа...Като човек що да правиИзяда си и месата!

50

Анонимен

преди 2 години

И ти ли бе Джамбаз?

49

Хайде, хайде

преди 2 години

То е ясно, че вече от Герб ще се бяга като от прокажен. Особено след това което се задава за лидерите им. Не съм фен на ВМРО ама те си имат доста имоти, ще оцелеят и без власт. Герб обаче се приключиха.

48

Има

преди 2 години

Сега където завее вятъра.

47

Щото вече не могат

преди 2 години

Да ви осигуряват делавери ли?СпокоИ без това в парламента ще влезете само в дните за свободен достъп вечеА къде са ви другите патреоте?Престъпника Марешки де еА Валерко с хотелчето на границата?

46

Койчо

преди 2 години

Джамбаски чакам те на парада в София Подготви се

45

Геле

преди 2 години

Помни какви ги плещиш,после да няма,ама аз нищо не съм казъл!

44

Анонимен

преди 2 години

Най-важното е мутри вън, вън мутри гешев боко тиквата пеевски и агент Иван шкембето!

43

А всъщност

преди 2 години

До Всъщност: "Съжалявам, но вмро подкрепя радев и НЯМА ДО ВЛЕЗЕ В ПОРЛАМЕНТА"? Ех, това, гербаджийските *** без опорна точка не могат да живеят. ............................ Да, най-вероятно ВМРО няма да влязат в парламента, но какво общо има тук президента Радев? Няма да влязат не заради кьорфишек подкрепата им за Радев, а затова, че бяха патерица на ГЕРБ.

42

Помоврчето

преди 2 години

Това което Дамаджамжара може да ви обещае никой друг не може. Бай Тквун ментата

41

АнонимеН

преди 2 години

ЛЪЖАТ!!! ВМРО Е ДОКАЗАНА ПАТЕРИЦА НА ГЕРБ!

40

Мутри ВЪН!!!

преди 2 години

Не се доверявайте на Данайците дори да Ви носят дарове!!! Оатериците от ОП се събраха с Патерицата Магарешки в коалиция БП (Боковите Патерици) и лъжат, че няма да бъдат Патерици на Тиквата!!! Никакво доверие на тези ПАТЕРИЦИ!!! Да гласуваме МАСОВО и патериците от БП няма да влязат в новия Парламент и пак да станат Тиквени Патерици!!! Оооооо, много се повтаря думата ПАТЕРИЦИ, не знам защо.....

39

Анонимен

преди 2 години

основа - демек финанси!

38

Бай Иван

преди 2 години

Така казахте и предния път, пък к'ва стана тя.

37

Анонимен

преди 2 години

това лице на снимката получава 15 000 евро на месец, никога повече подобни недоразумения не трябва да се допускат до политиката

36

Федотов

преди 2 години

Само при мисълта,че Каракачанов може да влезе в някаква коалиция с В.Марешки,е истинска подигравка с хората които ще гласуват на 11-юли.Тримата т. нар. лидери,са орел,рак и щука.При тотално оплюване помежду си,мислейки българите за наивни,плеснаха с ръце и се прегърнаха,за да работят ЗА БЛАГОТО НА БЪЛГАРСКИ НАРОД! Ето това е идиотското в мисленето на тези самозвани войводи и патриоти,затова рейтинга им спихва като свин. гайда.Обединени тези "господа",отиват в контейнера за политически .отпадъци!

35

Мяу

преди 2 години

Вие не влязохте в 45 _тото НС, а пък други като бяха първа политическа сила , че какво от това??