Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

ВМРО, Воля и НФСБ тръгват обединени към изборите на 11 юли с коалицията „Българските патриоти“.

Трите партии подписаха предизборно споразумение, с което поставиха и началото на обещаното обединение на патриотичния сектор в България, съобщиха от пресцентровете на политическите сили.

Oще по темата

Лидерите на трите формации няма да са в листите с кандидати за депутати.

Патриотичната коалиция се обединява около 10 основни принципа. Водещи сред тях са национално помирение и прекратяване на междуинституционалните войни; повишаване на доходите и пенсиите; мерки срещу монополите и картелите, приемане на Закон за частния фалит; преодоляване на демографската катастрофа; недопускане на ДПС в управлението на България; независима и националноотговорна външна политика; защита на традиционното семейство и недопускане на еднополови бракове; прекратяване на социалния паразитизъм; въвеждане на образователен ценз при гласуване; децентрализация; нулева толерантност към корупцията; нов Обществен договор и др.

„Българските патриоти“ дават заявка за работа в името на всеки български гражданин и категорично и непримиримо отстояване на националните интереси на България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

147

гласоподавател

преди 2 години

Телената ограда на границата с Турция за която изхарчихме 200.000.000(двеста милиона лева) падна на петата година.Валери Винкелов трябва веднъж за винаги да разбере,че добросъседството,разбирателството и приятелството пазят народите и държавите от БЕДИ.България не беше запазена от нищо не спиращата РУШЯЩА СЕ ограда,просто Реджеп Таийп ЕРДОГАН НЕ ПОЗВОЛИ потокът от емигранти да се насочи към България.Сега винкела иска да влезе за да изхарчи нови 200.000.000 от джоба на българина за своя джоб.

146

Анонимен

преди 2 години

Жалки... трудно се разделят с кокала.

145

Анонимен

преди 2 години

Трябва да се признае църковния брак за християните наравно с гражданския така ще се запази принципаБогНацияОрганизация

fallback