Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Паметта на министър-председателя очевидно се нуждае от освежаване след като на 7 октомври 2018 г. от мястото на събитието се хвали пред медии с усвоените от правителството му средства и доставените автомобили, а днес няма спомен за обществената поръчка, договорена от подчинената му администрация.

Oще по темата

Това заявиха от президентството, след като по-рано ГЕРБ поискаха държавният глава поискаха да се откаже от кандидатурата си за втори мандат заради обществената поръчка за джиповете на МВФ, за която ОЛАФ откри нарушение.

"Президентската институция отново призовава за пълно осветляване не само на този случай, но и за проверка на изразходваните милиарди левове през последните години, включително в случаите, когато обществени поръчки не се провеждат изобщо и преустановява да взима отношение към този изкуствено раздухван в медиите сценарий", допълниха в становището си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

524

Mopcku_

преди 3 години

боже колко типична комунистическа помия директно от редиците на троловете на Гербоногите тук .....

523

Анонимен

преди 3 години

Кой се съмнява че сделката не е минала през наш бочко, нали чекмеджета трябва да се пълнят, има в фб Му даже пост май, даже се хвали гионсурата му

522

До нормален

преди 3 години

Хах, като под статия за Боко, там налазвате вие, позитанските ***. И вие си личите от млечния път .Въобще война на *** ,за нас- пуканки.

fallback