Снимка: Булфото

На свое заседание Централната избирателна комисия обяви имената на 12-те народни представители, които ще заемат местата на тези, които са подали заявления от кой избирателен район желаят да влязат в 44-тото Народно събрание.

Така се потвърди новината, че сред депутатите на ГЕРБ в 44-тото НС ще бъде Румяна Бъчварова. Чисто технически тя влиза на мястото на Теменужка Петкова.

Още по темата
Ето кои са 12-те нови депутати:

Александър Мацурев от листата на ГЕРБ в Първи изборен район - Благоевградски влиза на мястото на Цветан Цветанов, който е избрал да влезе от листата във Велико Търново.

Йордан Апостолов от листата на Обединени Патриоти във Втори изборен район в Бургас влиза на мястото на Валери Симеонов, който влиза в НС от листата в 23-ти МИР в София.

Александър Паунов влиза от листата на БСП във Варна на мястото на Стефан Данаилов, който пък е избрал да влезе в парламента като кандидат от 24 МИР в София.

Андон Дончев влиза от листата на "Воля" в Трети изборен район във Варна на мястото на Веселин Марешки, който влиза в НС от 25 МИР в София.

Симеон Симеонов влиза от листата на ДПС във Велико Търново на мястото на Камен Костадинов, който влиза от листата в Бургас.

Сергей Кичиков
влиза от листата на ДПС в Тринадесети изборен район в Пазарджик, след като Делян Пеевски е избрал да бъде класиран от листата на ДПС в Благоевград.

Алтимир Адамов влиза от листата на ГЕРБ в Двадесети изборен район – Силистренски на мястото на Владислав Горанов, който е избрал да влезе от листата на 25 МИР в София.

Мария Илиева влиза от листата на ГЕРБ в 23 МИР София на мястото на Томислав Дончев, който става депутат от Габрово.

Боряна Георгиева влиза от листата на "Воля" в 23 изборен район – София на мястото на Албена Найденова, която е заявила, че желае да остане избрана в листата в 26 изборен район – Софийски.

Снежана Дукова влиза от листата на ГЕРБ в 25 МИР – София на мястото на Бойко Борисов, който е избрал да влезе от листата на партията в Пловдив.

Румяна Бъчварова влиза от листата на ГЕРБ в 25 изборен район – София на мястото на Теменужка Петкова, която е пожелала да влезе от листата в Търговище.

Танер Али влиза от листата на ДПС в Двадесет и осми изборен район – Търговищки на мястото на Мустафа Карадайъ, който е пожелал да влезе като депутат от Кърджали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase